Σοβαρότητα ζητάει ο Ράλλης

20:49 | 01/03/2019

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται την Κυριακή (03/03) από το Δειλινό και ο Βασίλης Ράλλης θέλει οι παίκτες του να παρουσιάσουν σοβαρό πρόσωπο.

Ο τεχνικός του Ομίλου μίλησε για το παιχνίδι με το συντοπίτη και ξεκαθάρισε ότι ο αντίπαλος βρίσκεται σε πολύ καλύτερο επίπεδο και σχέση με την αναμέτρηση του πρώτου γύρου και έτσι η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί πανέτοιμη ψυχολογικά και αγωνιστικά για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά υποστήριξε: «Είναι ένα παιχνίδι με τοπικό χαρακτήρα και αυτό από μόνο του, το κάνει να έχει ιδιαιτερότητες. Η μια ομάδα ξέρει πολύ καλά την άλλη, έχουν διαφορετικό στόχο όμως αυτό δεν παύει να σημαίνει πως είναι μια αναμέτρηση με τοπικό χαρακτήρα.

Το Δειλινό βρίσκεται σε πολύ καλύτερο επίπεδο από το παιχνίδι του πρώτου γύρου και είναι φυσιολογικό γιατί τα παιδιά δεν είχαν εμπειρίες από επαγγελματικές κατηγορίες και παιχνίδι με παιχνίδι γίνονται καλύτερα. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, πανέτοιμοι 100% ψυχολογικά και αγωνιστικά για να κερδίσουμε το παιχνίδι και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.