SOS ΒΟΑΚ: Η αγάπη για τον ΠΟΑ και ο σεβασμός για τον συνάνθρωπο

11:34 | 17/11/2020

Ο Γιώργος Λυπάκης, ένας από τους πρωτεργάτες της πρωτοβουλίας SOS ΒΟΑΚ, μίλησε στο Livetalks για την προσπάθεια να μπει ένα τέλος στην αιματοχυσία στην άσφαλτο

Η ομάδα SOS ΒΟΑΚ δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 2019 έπειτα από τον άδικο χαμό της Κάλλιας Λάμα από τροχαίο στο Βενζινάδικο της Αγίας Πελαγίας.

Ο Γιώργος Λυπάκης, πέραν από γνωστός επιχειρηματίας του Ηρακλείου, έχει διαγράψει τη δική του ξεχωριστή πορεία στο ποδόσφαιρο. Επί σειρά ετών στον ΠΟΑ, είτε ως παίκτης είτε ως διοικητικός παράγοντας είτε ως φίλαθλος. Η αγάπη για την ομάδα του Ατσαλένιου δεν φεύγει όπως δεν φεύγει η επιθυμία του να συμμετέχει στα κοινά, να αναλαμβάνει δράση για το καλό του τόπου και να ευαισθητοποιείται σε κάθε τι που «φωνάζει» για ανάγκη.

Το ίδιο και με την ομάδα SOS ΒΟΑΚ. Μία δράση για να σταματήσει το θλιβερό φαινόμενο των τροχαίων στην Κρήτη. Μία ομάδα με δεκάδες δράσεις για ένα καλύτερο αύριο, για την οδηγική παιδεία που τόσο λείπει από τη χώρα μας, για να μεγαλώσουν τα παιδιά μας σε ένα πολιτισμένο περιβάλλον με ατομική και συλλογική ευθύνη πίσω από το τιμόνι.

Ακούστε όσα είπε στην εκπομπή «Βασικά, καλημέρα σας» του LIVETALKS με αφορμή τη Παγκόσμια Μέρα στη μνήμη των θυμάτων από τροχαία:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.