Σωτηρίου και Κοροβέσης: «Αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι του ΟΦΗ»

19:27 | 27/03/2020

Νίκος Κοροβέσης και Δημήτρης Σωτηρίου συνομίλησαν με τον κόσμο του ΟΦΗ και απάντησαν στις ερωτήσεις τους.

Νίκος Κοροβέσης και Δημήτρης Σωτηρίου απάντησαν στον κόσμο, με live chat μέσω του επίσημου λογαριασμού του ΟΦΗ στο instagram.

Οι δύο παίκτες απάντησαν στις ερωτήσεις των φιλάθλων για την εφετινή χρονιά και όχι μόνο.

Στην αρχή, οι δύο παίκτες πείραζαν ο ένας τον άλλον:

Σωτηρίου: Μου έχει λείψει το ποδόσφαιρο, μου λείπει η μπαλίτσα

Κοροβέσης: Κι εμένα μου λείπει, ρε φίλε

Σωτηρίου: Πώς περνάς ρε φίλε;

Κοροβέσης: Τίποτα, εδώ σπίτι. Είμαι στο χωριό.

Σωτηρίου: Τα μέτρα τα τηρείς;

Κοροβέσης: Εννοείται. Στέλνω μήνυμα για να βγω έξω όταν χρειάζεται.

Ο Κοροβέσης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του ΟΦΗ «Δημιουργούν ωραία ατμόσφαιρα», ενώ ρωτήθηκε ποιον παίκτη από τον Άρη θα ήθελε συμπαίκτη και είπε τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Αμφότεροι ρωτήθηκαν αν γνωρίζουν κάποιο σύνθημα της Θύρας 4 και απάντησαν καταφατικά, ενώ όταν τους ζητήθηκε να πουν κάποιο, ο Σωτηρίου απάντησε χαμογελώντας: «Ε, εντάξει, κάποια έχουν βρισιές, δεν μπορώ να πω».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Σωτηρίου τόνισε ότι το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ήταν το καλύτερο του ΟΦΗ την εφετινή σεζόν, ενώ δέχθηκε ερώτηση από τον συμπαίκτη του για το ποια παιχνίδια εφέτος ο ΟΦΗ δεν ήταν καλός: «Με τον ΠΑΟΚ δεν παίξαμε καλά. Και με ΑΕΛ και ΑΕΚ σε ένα ημίχρονο».

Ο Νίκος Κοροβέσης, στην ίδια ερώτηση, για το καλύτερο ματς του ΟΦΗ εφέτος, επέλεξε αυτό με τη Λαμία στο «Γεντί Κουλέ», την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League. Σε ερώτηση για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, υπογράμμισε: «Από πέρυσι είμαστε καλύτεροι, αλλά συνεχίζουμε τη δουλειά για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Δεν σταματάμε».

Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ έστειλε τη δική του ευχή σε όσους δίνουν τον δικό τους αγώνα αυτές τις δύσκολες μέρες, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στις προπονήσεις και τους αγώνες. Προσοχή αυτές τις μέρες, να έχουμε την υγεία μας». Από την πλευρά του, ο αμυντικός του Ομίλου ευχαρίστησε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας.

Όσον αφορά, τέλος, στο μέλλον τους στον ΟΦΗ, αμφότεροι τόνισαν ότι έχουν συμβόλαιο και εννοείται ότι θέλουν να παραμείνουν στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η κανονικότητα του ΟΦΗ σε καιρό πανδημίας

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.