Σουργιάς: «Το δεύτερο μέρος οδηγός για τη συνέχεια»

20:44 | 16/11/2019

Οι δηλώσεις του Νίκου Σουργιά, μετά το ματς με την Επισκοπή (2-2) στο Γήπεδο της Ν. Αλικαρνασσού για την 9η αγωνιστική του 8ου Ομίλου της Γ Εθνικής.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Ηροδότου τόνισε:

"Είχαμε να δώσουμε ένα δύσκολο ματς απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλό. Το ματς είχε δύο όψεις. Κάθε ομάδα είχε τις στιγμές της.

Δεν είχαμε δώσει εντολή να μείνουμε πίσω στο Ημίχρονο, αν και δεχθήκαμε λίγες ευκαιρίες, ενώ είχαμε την κατοχή. Η Επισκοπή προηγήθηκε σε μία στιγμή αδράνειάς μας και μετά χάσαμε ευκαιρία για το 1-1, αλλά έγινε το 0-2.

Στα αποδυτήρια είπαμε οτι πρέπει να πιστέψουμε παραπάνω στους εαυτούς μας και να καταθέσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο. Αυτό έγινε. Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες και ισοφαρίσαμε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε και το 3-2.

Δεν έγινε όμως και μετά στα αποδυτήρια όλα τα παιδιά ήταν στενοχωρημένα. Τους αξίζουν μεγάλα συγχαρητήρια. Βγάλαμε αντίδραση και αυτό δεν είναι εύκολο, ενώ μας έλειψε από τα δύο προηγούμενα ματς.

Το δεύτερο Ημίχρονο θα πρέπει να είναι οδηγός για την συνέχεια. Οι απαιτήσεις έχουν ανέβει στην ομάδα μας, μετά το ξεκίνημά μας και την αγωνιστική μας παρουσία. Πρέπει να βελτιωνόμαστε σε κάθε ματς και  και να παίρνουμε σε κάθε ματς αυτό που αξίζουμε.

Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Για 20 μέρες ήμασταν μακριά από την έδρα μας και αυτό μας επηρέασε. Σήμερα έλειψαν παίκτες που είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στην ομάδα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και στο ρόστερ της, αλλά κάθε απώλεια παίκτη είναι σημαντική.

Τώρα πρέπει να καθαρίσει το μυαλό μας και να συγκεντρωθούμε στην συνέχεια. 'Ερχεται μία καθοριστική βδομάδα για όλες τις ομάδες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ματσάρα και μοιρασιά στο ντέρμπι - δείτε τη βαθμολογία

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.