Σπουδαιά δωρεά Τζόκοβιτς σε νοσοκομεία της Σερβίας

08:10 | 02/07/2020

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποφάσισε να δωρίσει το ποσό των 5 εκατ. ευρώ στο Νόβι Πάζαρ ώστε να αγοραστεί ο απαραίτητος ιατρικός εξοπλισμός και να αποφευχθούν οι εικόνες με τα γεμάτα νοσοκομεία.

Δίχως να αναιρείται το γεγονός ότι το Adria Tour και ο τρόπος που διεξήχθη ήταν ξεκάθαρα λανθασμένος, κάτι που παραδέχτηκε ο ίδιος, ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποφάσισε αν προβεί σε μια τεράστια οικονομική "ένεση" για να ανακουφιστεί η πιο πολύπαθη σερβική περιοχή.

Μιλάμε για την περιοχή του Νόβι Πάζαρ όπου η κατάσταση λόγω των νέων κρουσμάτων είναι πολύ σοβαρή και χρειάζεται άμεση παρέμβαση και αντιμετώπιση, καθώς το το συγκεκριμένο τουρνουά ευθύνεται γενικότερα για τη διασπορά πολλών νέων κρουσμάτων κορονοϊού στη Σερβία.

Ο Νόλε αποφάσισε να δωρίσει το ποσό των 5 εκατ. ευρώ στη συγκεκριμένη περιοχή ώστε να αγοραστεί ο απαραίτητος ιατρικός εξοπλισμός και να αποφευχθούν οι εικόνες με τα γεμάτα νοσοκομεία και τον πανικό που επικρατεί στη συγκεκριμένη περιοχή.

Έστω και άθελά του, ο Νόλε είναι εν μέρει υπεύθυνος για τη συγκεκριμένη κατάσταση, ωστόσο, προσπαθεί άμεσα να τη διορθώσει με την κίνησή του αυτή και σίγουρα θα ακολουθήσουν και αλλα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.