Ο Νοικοκυράκης παίρνει την ευκαιρία του

SMS

Η λογική λέει πως ο 19χρονος μεσοεπιθετικός παίρνει φανέλα βασικού σήμερα (19.15 - Capitano.gr) απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Φιγκεϊρέντο τιμωρημένος, ο Μάνος εκτός 20άδας και κάπως έτσι ο ΟΦΗ ξέμεινε από καθαρόαιμο φορ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους».

Το πιθανότερο, επομένως, «σενάριο» είναι θέση στην κορυφή της επίθεσης του ηρακλειώτικου να πάρει ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» έχει αγωνιστεί, εξάλλου, στην… αιχμή του δόρατος τόσο στην Κ19, όσο και με το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου.

Διαθέτει, άλλωστε, την ικανότητα να μπορεί να παίξει και στις 3 θέσεις της γραμμής κρούσης, ενώ ο 42χρονος τεχνικός τον έχει χρησιμοποιήσει και πίσω από το φορ.

Έχει, δηλαδή, «παραστάσεις» και ως μοναδικός προωθημένος και μάλλον ο Σίμος θα τον συμπεριλάβει στις αρχικές επιλογές του κόντρα στους Πειραιώτες.

Μέχρι σήμερα δεν έχει ξεκινήσει βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος, ωστόσο είναι δεδομένο πως το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ τον πιστεύει αρκετά και τον υπολογίζει.

Ο Νοικοκυράκης, εφόσον αγωνιστεί, καλείται ν’ αξιοποιήσει την ευκαιρία και να επιβεβαιώσει την ποιότητα του και τις δυνατότητες του.

Είναι ένας παίκτης, που δουλεύει πολύ και προέρχεται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, στοιχείο με τη δική του σημειολογία, σε σχέση με τη φιλοσοφία που διέπει πλέον τον οργανισμό.

Γι’ αυτό η πιθανή παρουσία του στην 11άδα θα είναι σημαντική για τον ηρακλειώτη ποδοσφαιριστή, αλλά και για τον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάτι «τρέχει» με τον Μάνο

Με απουσίες ο ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.