Στα όριά τους οι ποδοσφαιριστές

13:38 | 10/05/2018

Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι το επόμενο 48ωρο αναφορικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ, καθώς όλα τα μέλη του περιμένουν με ιδιαίτερη αγωνία τις εξελίξεις αναφορικά με τις δεσμεύσεις της διοίκησης.

Στη συνάντηση όπου υπήρξε την Τετάρτη (9/5) μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ και των ποδοσφαιριστών τους ανακοινώθηκε πως θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να εξοφληθεί ένα μεγάλο μέρος από τα χρήματα που τους οφείλονται, με την πλευρά των παικτών να ζητά τα μισά από τα συνολικά οφειλόμενα. 

Οι ποδοσφαιριστές έχουν φτάσει και πάλι στα όριά τους και αν για οποιονδήποτε λόγο τότε οι δεσμεύσεις δεν γίνουν πράξεις, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκ μέρος τους αντιδράσεις, οι οποίες θα έχουν να κάνουν με την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης. 

Η προετοιμασία έχει ήδη «στιγματιστεί» εξ αιτίας των καθυστερήσεων που έχουν υπάρξει, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση της Άρτας, την τελευταία εφετινή του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα. Έναν αγώνα όπου αν νικήσει ο ΟΦΗ θα «αγκαλιάσει» και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στον οποίο όμως η κρητική ομάδα δεν πάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.