Στη Λότζια ο ΟΦΗ για το νέο γήπεδο και το Σκαφιδαρά

ΟΦΗ

Γιώργος Σαμαράς, Ηλίας Πουρσανίδης και Λεωνίδας Παπαβασιλάκης βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης στη Λότζια

Όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Παντινάκης στο LIVETALKS και την εκπομπή "Βασικά, καλημέρα σας" το πρωί της Πέμπτης οι άνθρωποι του ΟΦΗ είχαν συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, αλλά και με τον Εντεταλμένο σύμβουλο δημοτικής περιουσίας, Μανώλη Βασιλάκη.

Ο λόγος της επίσκεψης είναι τα όσα έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα με την πρόταση μελετητών αναφορικά με το νέο γήπεδο του ΟΦΗ στο αεροδρόμιο και τη διπλή ανάπλαση. Την πρόταση, δηλαδή, δημιουργίας γηπέδου στο υπάρχον αεροδρόμιο όταν αυτό μεταφερθεί στο νέο που κατασκευάζεται στο Καστέλι και την ίδια ώρα το γήπεδο στα Καμίνια να μετατραπεί σε χώρο πρασίνου (εξ ου η διπλή ανάπλαση).

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ θέλουν να ενημερωθούν σχετικά με την πρόταση και το κατά πόσο κάτι τέτοιο είναι εφικτό, ενώ παράλληλα στο κάδρο υπάρχει πάντα ο Σκαφιδαράς και το προπονητικό κέντρο που ονειρεύεται ο Μιχάλης Μπούσης, τη λεγόμενη OFILAND.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες αμφότερες οι περιπτώσεις ήταν τα θέματα συζήτησης της επίσκεψης στη Λότζια το πρωί της Πέμπτης. Στον ΟΦΗ θέλουν να δουν αν αυτή η πρόταση της διπλής ανάπλασης και της μεταφοράς του γηπέδου στο «Ν.Καζαντζάκης» είναι εφικτή και ταυτόχρονα θέλουν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις που αφορούν τον Σκαφιδαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή είναι η οικοπεδική έκταση που ενδιαφέρει τον ΟΦΗ

Με Σαμαρά και... Σίμο το τελευταίο «διπλό» επί της ΑΕΚ

*φωτό αρχείου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.