Στην 3η θέση ο ''Φιλόνικος'', οκτώ μετάλλια η Χερσόνησος

08:52 | 27/02/2020

Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ταεκβοντό ITF εφήβων-νεανίδων και ανδρών-γυναικών που έγινε για πρώτη φορά στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στα “δύο Αοράκια”, με συμμετοχή 400 αθλητών και 80 συλλόγων.

Ο Α.Σ. Χερσονήσου Ηρακλείου συμμετείχε με 15 αθλητές και κατάφερε να κατακτήσει οκτώ μετάλλια, δύο χρυσά, δύο ασημένια και 4 χάλκινα. Συγκεκριμένα:

Μαραζάκη Δέσποινα 1η θέση στην κατηγορία tull 3 dan γυναικών.

Καλογεράκη Μαρία 1η θέση μάχες - 65 κιλά νεανίδων (14-15).

Μαραζάκη Λευκοθέα 2η θέση tull 3dan γυναικών και 2η θέση στις ειδικές τεχνικές γυναικών

Και τα τρία κορίτσια αυτά πέτυχαν την είσοδο τους στην εθνική ομάδα και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας τον Απρίλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Τσεχία. Φιλιππάκης Πέτρος 3η θέση tull 2dan εφήβων, Γραμματικάκης Αντώνιος 3η θέση tull 3dan ανδρών και μάχες - 64 κιλά και τέλος Μπρόκος Γεώργιος 3η θέση στην κατηγορία εφήβων (14-15) - 65kg.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το πέρας του Πανελλήνιου Πρωτάθληματος ο ΑΣΜΤ “ΦΙΛΟΝΙΚΟΣ” κατέκτησε τη 3η θέση στο Fighting System στην πανελλήνια κατάταξη όλων των σωματείων για το 2020.

Ο ''Φιλονικος'' Ηρακλείου και Αρκαλοχώριου συμμετείχε με 6 αθλητές και κατάφερε να κατακτήσει 2 χρυσά μετάλλια, 2 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια.

Αναλυτικά:

Ριζάκη Βάσω 1η θέση στο Fighting System και 1η θέση στο Ne Waza System.

Ριζάκη Μαρία 3η θέση στο Fighting System και 2η θέση στο Ne Waza system.

Βαρδαλαχάκη Μαρκέλλα 2η θέση στο Fighting System και 3η θέση στο Ne Waza System.

''Παρά πολύ καλή παρουσίαση είχαν ο Δουβακης Μήνας, Πανακάκη Καλλιόπη κ ο Κρουσανιωτακης Μανόλης που αγωνίστηκαν με ζήλο στις πολύ δύσκολες αγωνιστικά κατηγορίες τους.

Ο προπονητής τού Συλλόγου ''Φιλονικος'' Αλέξανδρος Ζαϊμακης συγχαίρει όλα τα παιδιά για τη προσπάθεια και το αποτέλεσμα που έφεραν κατακτώντας μια θέση στην Εθνική Ομάδα Ju Jitsu για την φετινή χρόνια συνεχίζοντας στα Διεθνή Πρωταθλήματα”, αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.