Στην Κρήτη για προετοιμασία η Πρεβολαράκη

13:51 | 11/06/2020

Η άφιξη της 29χρονης πρωταθλήτριας στο Ρέθυμνο, αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα (15/6)

Για ένα δεκαήμερο θα βρεθεί στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία και θα ακολουθήσει το προπονητικό πρόγραμμα προετοιμασίας της, η Μαρία Πρεβολαράκη. Η άφιξη της 29χρονης πρωταθλήτριας του Άτλαντα Καλλιθέας, αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα (15/6) στο Ρέθυμνο, όπου θα κάνει την προετοιμασία της στην παλαίστρα του ΑΠΟ Ρεθύμνου, αλλά και στο ΔΑΚ Γάλλου (φυσική κατάσταση). Μαζί της φυσικά ο από το 2009 προπονητής της Μόισεν Παριγέι από το Ιράν αλλά και δύο ακόμη Έλληνες αθλητές, ο Νεκτάριος Κουζούπης και ο Φώτης Παπαδάκης.

Η παρουσία της Μαρίας Πρεβολαράκη αποτελεί πρόκληση για όλα τα παιδιά της πάλης στο Ρέθυμνο αλλά και την Κρήτη και ειδικότερα για αυτά του ΑΠΟΡ όπου θα έχουν την ευκαιρία να την γνωρίσουν από κοντά, αφού αποτελεί το τοτέμ της ελληνικής πάλης σε επίπεδο γυναικών την τελευταία δεκαετία. Η Πρεβολαράκη μετά τον κορωνοϊό, έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (καλοκαίρι 2021), οι οποίοι και θα είναι οι τρίτοι όπου θα αγωνιστεί, αφού έδωσε το παρόν σε Λονδίνο (2012) και Ρίο Ντε Τζανέιρο (2016).

Η Πρεβολαράκη κατάγεται από το Ηράκλειο και στο παλμαρέ της έχει πολλές επιτυχίες πέρα την συμμετοχή σε δύο Ολυμπιάδες, όπως 2 χάλκινα μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα (το 2012 στον Καναδά και το 2017 στο Παρίσι). Ακόμη έχει κατακτήσει 4 χάλκινα μετάλλια σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Γεωργία 2013, Φινλανδία 2014, Σερβία 2017, Ρωσία 2018)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.