Στην τρίτη θέση τα κορίτσια του ΟΦΗ

23:12 | 08/05/2022

Τελείωσε το όνειρο της ανόδου

Ο ΟΦΗ πήρε την τρίτη θέση και θα περιμένει τις εξελίξεις του καλοκαιριού, για να δει αν θα μπορέσει να ανέβει κατηγορία (αυτός ίσως συμβεί αν κάποιες ομάδες από την Α2 δηλώσουν αδυναμία συμμετοχής) ή αν θα χρειαστεί να κάνει ξανά του χρόνου, την ίδια προσπάθεια ανόδου, στα Εθνικά πρωταθλήματα.

Ο ΟΦΗ στα μπαράζ που έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας, κέρδισε την Ιριδα Αργους με 3-1 σετ, έχασε απο τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου με 3-1 κα τον Ιωνικό με 3-1.

Την άνοδο πήραν ο Ιωνικός και ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου.

Οπως ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Προύφας «δεν έχω κανένα παράπονο απο τα κορίτσια μας. Τα έδωσαν όλα στα παιχνίδια. Δεν είναι τυχαίο, ότι την άνοδο, πήραν δυο πολύ καλές ομάδες, απο πολύ δυνατά πρωταθλήματα. Σε εμάς έλειψαν τα παιχνίδια με τέτοιο ρυθμό. Στις λεπτομέρειες που είναι σημαντικές, οι αντίπαλοι έδειξαν, καλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Πάντως και η ομάδα μας, ήταν ανταγωνιστική και αυτό το παραδέχθηκαν όλοι. Είπα στα κορίτσια, ότι και η τρίτη θέση, που πήραμε, ίσως αποδειχθεί πολύ σημαντική. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, για να γινουμε καλύτεροι».

Στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, τα κορίτσια του ΟΦΗ, πήραν το πρώτο σετ με 25-21, έχασαν στις λεπτομέρειες το δεύτερο 25-25, σε ένα σημείο που αν έκαναν το 2-0 ίσως η εξέλιξη του αγώνα ήταν διαφορετική. Και τελικά ηττήθηκαν με 3-1, απο την ομάδα, που είχε χαρακτηριστεί φαβορί για την άνοδο.

Τα σετ: 25-21, 23-25, 20-25, 21-25.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.