Στίβενς για Γιάννη: «Δουλεύει πολύ, είναι ήδη MVP»

16:56 | 24/04/2019

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής των Σέλτικς, Μπραντ Στίβενς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Μπακς και Σέλτικς αναμετρώνται ξανά στον δεύτερο γύρο των playoffs του ΝΒΑ. Πέρσι νικητές ήταν οι Σελτικς που έφτασαν μέχρι τα τελικά της Ανατολής, αποκλείοντας τα Ελάφια του Αντετοκούνμπο πολύ δύσκολα με 4-3.

Φέτος έχουμε ένα… ριμέικ της κόντρας με το Μιλγουόκι να φαίνεται πιο δυνατό από ποτέ και τον Αντετοκούνμπο να κάνει εξαιρετικό πρώτο γύρο playoffs – κόντρα στους αδύναμους είναι η αλήθεια Πίστονς – και τη Βοστόνη από την άλλη να βρίσκει τα πατήματά της και να παίζει ως φαβορί της Ανατολής, όπως άλλωστε την έδιναν οι μπουκ στην αρχή της χρονιάς.

Ο κόουτς των Κελτών, Μπραντ Στίβενς, προετοιμάζει την ομάδα του για το πρώτο ματς στο Fiserv Forum και σίγουρα θα έχει ρίξει μεγάλο βάρος στην αμυντική αντιμετώπιση του Αντετοκούνμπο. Υπολογίζει πολύ τον all star ηγέτη των Μπακς και δεν δίστασε να το παραδεχτεί δημόσια κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:

«Πιστεύω πως ο Γιάννης έχει βελτιωθεί συνολικά, ενώ έχει προοδεύσει και ως σουτέρ. Και θα γίνει ακόμη καλύτερος, γιατί αυτός ο τύπος δουλεύει σκληρά. Έχει όλα τα στοιχεία που φωνάζουν πως θα γίνει καλύτερος και ήδη είναι ένας MVP. Είναι πραγματικά καλός».

Πηγή:
to10.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.