Με τους διοικούντες να περιμένουν την απόφαση της επιτροπής αδειοδότησης του ΟΦΗ, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας επέστρεψαν στις προπονήσεις έπειτα από το διήμερο ρεπό που είχαν.

Η συνεχόμενη αγωνιστική παύση, καθώς ούτε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα υπάρχει υποχρέωση για τον Όμιλο καθώς βάσει προγράμματος έχει να αντιμετωπίσει τη Βέροια, θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες να πάρουν κάποιες ανάσες και στους διοικούντες να στραφούν τα ανοικτά ζητήματα που τους απασχολούν.

Αναφορικά με αυτά, η κατάθεση του φακέλου με όλα τα απαραίτητα έγγραφα έχει γίνει εμπρόθεσμα και πλέον υπάρχει αναμονή για την εξέτασή του από την αρμόδια επιτροπή, κάτι που αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Παράλληλα βέβαια συνεχίζονται οι κινήσεις για τα άλλα διοικητικά θέματα, με πρώτο το οικονομικό.

Σε αγωνιστικό επίπεδο οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν την Τετάρτη (16/5) στις προπονήσεις, σε σχετικά χαλαρούς ρυθμούς, καθώς όπως προαναφέραμε δεν θα υπάρχει επίσημος αγώνας τις επόμενες ημέρες. Θα υπάρχει όμως φιλικός, αυτός που θα γίνει το Σάββατο (19/5) στη Νεάπολη με την τοπική ΑΕΝ και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Προς το παρών δεν έχει γίνει γνωστό ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει σε αυτό ο Νίκος Παπαδόπουλος, σίγουρα πάντως θα είναι αρκετοί από αυτούς που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά ως σήμερα. Ανάμεσά τους δεν αποκλείεται να είναι και ο Άγγελος Οικονόμου, ο οποίος βρίσκεται στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του, από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε τον περασμένο Νοέμβριο.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (16/5) ο Μπολάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, εξαιτίας ενός κτυπήματος που δέχθηκε στον αγώνα της Άρτας με την ΑΕ Καραϊσκάκης. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη το απόγευμα στο ΒΑΚ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.