«Στο κάδρο» και ο Κουλούρης

12:27 | 12/06/2018

Ο Ευθύμης Κουλούρης του ΠΑΟΚ είναι σε υψηλή θέση στη μετεγγραφική λίστα του ΟΦΗ, με την περίπτωσή του να παρουσιάζει συγκεκριμένες δυσκολίες, μολονότι οι Θεσσαλονικείς τον έχουν υπό παραχώρηση.

Οι δυσκολίες αυτές έχουν να κάνουν με το γεγονός πως ο 22χρονος επιθετικός δεν μπορεί να παραχωρηθεί πριν τα μέσα Αυγούστου, καθώς μέχρι τότε ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει επιθετικούς. Ο Πρίγιοβιτς έχει υποχρεώσεις με την Εθνική της χώρας του στο Μουντιάλ, ενώ προσώρας δεν έχει αποκτηθεί επιθετικός από τον δικέφαλο του Βορρά.

Για το λόγο αυτό και θέλουν τον Κουλούρη να παραμείνει στην ομάδα μέχρι τα μέσα ή ακόμα και τα τέλη της προετοιμασίας και τους πρώτους επίσημους ευρωπαϊκούς αγώνες. Αυτό είναι που προβληματίζει έντονα τους διοικούντες τον ΟΦΗ, καθώς κατά τα άλλα ο γεννημένος στις 6 Μαρτίου 1996 επιθετικός έχει όλα τα στοιχεία που θέλουν για τη γραμμή κρούσης.

Γέννημα-θρέμα του ΠΑΟΚ ο Κουλούρης, έδειξε από την αρχή τις πτυχές του ταλέντου του όντας παίκτης των ομάδων «Κ» του συλλόγου, ενώ ήταν αυτός που με γκολ που πέτυχε λίγο πριν κλείσει τα 17 του, έδωσε τον τίτλο του πρωταθλήματος Κ17 στην ομάδα του. Με τον ΠΑΟΚ μετρά 55 συμμετοχές από το 2013 που εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα και έχει πετύχει 9 γκολ. Την περασμένη αγωνιστική χρονιά ήταν δανεικός στην Ανόρθωση, όπου είχε 22 παρουσίες και 6 τέρματα.

Ο Κουλούρης δεν είναι ο μοναδικός παίκτης του ΠΑΟΚ που ενδιαφέρει τον ΟΦΗ, καθώς υπάρχει και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, οποίος επίσης παραχωρείται δανεικός, για τον οποίο όμως υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.