Στον… αστερισμό του προπονητή

08:06 | 08/07/2019

Η... μεγάλη Δευτέρα του ΟΦΗ. Κορυφώνονται από σήμερα οι κινήσεις για την εύρεση του νέου τεχνικού.

Το σαββατοκύριακο οι διακόπτες στον Όμιλο είχαν… κατέβει. Οι επαφές ουσιαστικά σταμάτησαν για μερικές ώρες, όμως από σήμερα πάλι οι «ασπρόμαυροι» φορτσάρουν για να κλείσουν σημαντικά θέματα τους.

Στην κορυφή φυσικά της σχετικής λίστας βρίσκεται  το «κεφάλαιο» προπονητής. Είναι αλήθεια ότι η υπόθεση έχει μπει στην τελική της ευθεία και άμεσα αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις.

Χρονοδιάγραμμά, ωστόσο, δεν μπορεί να μπει, κάτι που σημαίνει ότι ο «εκλεκτός» ενδεχομένως να γίνει γνωστός ακόμη και σήμερα, αλλά είναι πιθανό να πάει και πιο πίσω.

Πρόκειται, εξάλλου, για ένα σημαντικό κομμάτι, οπότε είναι λογικό στον ηρακλειώτικο σύλλογο να θέλουν να κάνουν την ιδανικότερη επιλογή για τον πάγκο τους.

Θα είναι ο νεαρός Έλληνας ή θα επιλεγεί τελικά ξένος για ν’ αντικαταστήσει τον Χάιμε Βέρα; Στον ΟΦΗ «ζυγίζουν» όλα τα στοιχεία, εξετάζουν εξονυχιστικά όλες τις παραμέτρους και θέλουν να είναι απόλυτα σίγουροι πριν την οριστική τους απόφαση.

Δεν είναι βέβαιο, δηλαδή, ότι ο Όμιλος θ’ αναχωρήσει με τον καινούργιο του τεχνικό για την Ολλανδία, αν και το πιθανότερο είναι πως μέχρι την Πέμπτη (11/07) το ζήτημα θα έχει λήξει. Αυτή, εξάλλου, είναι και η πρόθεση του Γιάννη Σαμαρά και των συνεργατών του.

Ο προπονητής αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα των «ασπρόμαυρων» και, όπως είναι λογικό, τα μεταγραφικά έχουν περάσει στο… παρασκήνιο. Διαπραγματεύσεις, πάντως, γίνονται, απλά στην παρούσα φάση καμία περίπτωση δε μοιάζει να βρίσκεται σε τελικό στάδιο. Εκτός πια κι αν αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή τα δεδομένα.

Όπως και να’ χει, οι μέρες είναι κρίσιμες και για τα δύο «μέτωπα» και η εβδομάδα που ξεκινάει θα είναι σημαντική για το σύλλογο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ισις στο Capitano.gr: «Υπάρχει στενοχώρια, αλλά και πολλή αγάπη»

Τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά με τη νέα κυβέρνηση

Το παράδοξο με τον νέο προπονητή

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.