Στον Χολαργό ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης!

13:50 | 31/07/2018

Όπως ανακοίνωσε η νεοφώτιστη ομάδα, ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης θα αγωνίζεται στην ομάδα του Χολαργού για τα επόμενα δύο χρόνια

Πριν, 15 ημέρες, ο Ηρακλειώτης γκαρντ πήρε την... ελευθερία του από τον Άρη και σήμερα ανακοινώθηκε η απόκτηση του από τον Χολαργό. Αρκετές ομάδες ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 19χρονο Π. Καλαϊτζάκη, όμως ο Χολαργός έδειξε ότι τον ήθελε περισσότερο. Μάλιστα, η νεοφώτιστη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του για δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με την ομάδα μας.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου του 1999 στο Ηράκλειο της Κρήτης, έχει ύψος 1,99 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των shooting guard/small forward.

Εκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον ΑΡΗ το 2016 και ανήκε στο δυναμικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης μέχρι το τέλος της προηγούμενης σεζόν.

Συμμετείχε από τις 14 έως τις 22 Ιουλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών (Under 20) που διεξήχθη στην Γερμανία και με τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας σε 7 αγώνες είχε 9.6 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και μία ασίστ κατά μέσο όρο.Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια του ΧΟΛΑΡΓΟΥ"

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.