Στον Πόρο ο Λούσι

14:45 | 15/09/2021

Σημαντική κίνηση από τους «κυανόλευκους».

Ο Πόρος ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου δεξιού μπακ, Ρομπέρτο Λούσι, ο οποίος την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Ηρόδοτο.

Η σχετική ενημέρωση: «Με μεγάλη χαρά ο Α.Ο. Πόρου ανακοινώνει την απόκτηση του δυναμικού, ταλαντούχου και φιλόδοξου ακραίου αμυντικού Ρομπέρτο Λούσι. Ενός παιδιού που παρά το νεαρό της ηλικίας του, μόλις 21 ετών (γεννηθείς στις 07 Σεπτεμβρίου 2000) στέφθηκε πέρυσι πρωταθλητής με τον Ηρόδοτο στη Γ' Εθνική και κατέκτησε την άνοδο στη Super League 2, έχοντας γεμάτη σεζόν και ένα γκολ. Ενός παιδιού που έχει περάσει από την Ακαδημία, τα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη, τους Νέους του συλλόγου και την Κ19 και έκανε προετοιμασία με την πρώτη ομάδα (έπαιξε και σε φιλικά παιχνίδια) πριν μετακομίσει στη Νέα Αλικαρνασσό.

Καλωσορίζουμε τον ταλαντούχο δεξιό μπακ στην οικογένεια του Πόρου μας, του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, υγεία να μας βοηθήσει στο δύσκολο και ανταγωνιστικο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και να τον βοηθήσουμε να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο. Ρομπέρτο Λούσι καλώς ήρθες στον Πόρο μας!».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.