Στον Πόρο ο Σουτζής!

19:54 | 06/11/2019

Ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει τα «ηνία» των νεοφώτιστων.

Ο Πόρος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μανώλη Σουτζή, ο οποίος διαδέχεται στον πάγκο τον Γιάννη Κοντάκη, του οποίου η θητεία ήταν σύντομη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Μανόλη Σουτζή. Αποτελεί μεγάλη χαρά, τιμή και πολυτέλεια για μας που θα συνεργαστούμε μ' έναν σπουδαίο προπονητή και άνθρωπο.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του σωματείου και είμαστε σίγουροι ότι με το Μάνο στον πάγκο και τους συνεργάτες του η ομάδα θα βρει το δρόμο της και θα πετύχει το στόχο της. Άμεσος συνεργάτης και βοηθός του Μανόλη Σουτζή θα είναι ο Αντώνης Λεκάκης με επίσης τεράστια διαδρομή στο ποδόσφαιρο και γνωστό για το ήθος του ως άνθρωπος.

Ποιος είναι

Ο Μανόλης Σουτζής δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις με την πορεία του τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής να είναι γνωστή σε ολους. Γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 1972 και έκανε σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής σε Εργοτέλη και ΠΟΑ. Ήταν μέλος του Εργοτέλη στην πορεία του βήμα - βήμα προς τη Σούπερ Λιγκ, αγωνιζόμενος παράλληλα με τη φανέλα του στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ως προπονητής εργάστηκε με επιτυχία σε ΠΟΑ, Ερμή Ζωνιανών (Γ’ Εθνική) Ζαρό (Περιφερειακό), Δόξα Γαλιάς και Δαμάστα». 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.