Συνάντηση κορυφής στον Εργοτέλη: Στόχος η άνοδος και νέο προπονητικό

19:03 | 24/03/2021

Άνοδος, προπονητικό κέντρο και μόνιμη εγκατάσταση του Σάμι στο Ηράκλειο

Μεγάλες ειδήσεις για τον Εργοτέλη βγήκαν από τη συνάντηση του Ερασιτέχνη με τον Μάγκετ Σάμι

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Στειακάκης με μήνυμά του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο Εργοτέλης έθεσε μία σειρά από συγκεκριμένους στόχους τόσο για την τρέχουσα σεζόν όσο και για την επόμενη.

Μεταξύ αυτών που αποκάλυψε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, αναζητείται χώρος για να γίνει ένα προπονητικό κέντρο, να υπάρξει αναβάθμιση των τμημάτων υποδομής του συλλόγου στο Μαρτινέγκο, ενώ σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι η άμεση άνοδος στη Super League.

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης του Εργοτέλη, Μάγκετ Σάμι, εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει μόνιμα στο Ηράκλειο, ώστε να αφοσιωθεί στην ενασχόληση του με τον Εργοτέλη.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Στειακάκης έγραψε:

Μετά τη συνάντηση μας σήμερα με τον ιδιοκτήτη και τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, Μάγκετ Σάμι και Γιώργο Τουτζάρη, οι ειδήσεις είναι οι εξής:

1. Η ομάδα θα επιδιώξει την άνοδο από φέτος στην SL 1, παρότι αυτό δεν ήταν εξαρχής ο βασικότερος στόχος. Σε κάθε περίπτωση η θέση της είναι στη μεγάλη κατηγορία.

2. Ήδη ερευνάται η αγορά κατάλληλου τμήματος γης για τη δημιουργία μεγάλου πολυγήπεδου προπονητικού κέντρου.

3. Ενδυνάμωση του ενδιαφέροντος στα τμήματα υποδομής και στο αναβαθμισμένο Μαρτινέγκο με προγράμματα κορυφαίων προδιαγραφών και τεχνογνωσίας.

4. Θα παραμείνουμε πιστοί στη φιλοσοφία της ανάδειξης νέων και ιδίως Κρητικών ποδοσφαιριστών.

4. Τέλος, εκφράσθηκε η επιθυμία του Μάγκετ Σάμι, και φροντίζει για τις γραφειοκρατικές προϋποθέσεις σε οικογενειακό επίπεδο, να διαμείνει μόνιμα στο Ηράκλειο, ώστε να αφοσιωθεί στην ενασχόληση του με τον Εργοτέλη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.