Συνεχίζει με τους ίδιους προπονητές ο μπασκετικός Εργοτέλης

22:34 | 23/06/2018

Γιάννης Βισκαδουράκης, Αλέξης Χριστοδούλου, Θωμάς Τούσας και Βασίλης Κομψέλης, θα αποτελέσουν τους προπονητές των τμημάτων μπάσκετ του Εργοτέλη και για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Στον πάγκο της ανδρικής ομάδας παραμένει ο Γιάννης Βισκαδουράκης, ο Αλέξης Χριστοδούλου αναλαμβάνει τεχνικός υπεύθυνος στην Ακαδημία και προπονητής της ομάδας Παίδων, ο Θωμάς Τούσας προπονητής Εφήβων και μίνι αγοριών, ενώ ο Βασίλης Κομψέλης θα είναι προπονητής Γυναικών και Κορασίδων. 

Η ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων για το θέμα αναφέρει: «Καλοκαίρι αλλά η δουλειά συνεχίζεται. Μετά τον Γιάννη Βισκαδουράκη και οι Αλέξης Χριστοδούλου, Θωμάς Τούσας και Βασίλης Κομψέλης θα είναι στην ομάδα και την νέα περίοδο. 

Ο Αλέξης τεχνικός υπεύθυνος στην Ακαδημία, προπονητής των Παίδων και πολλά περισσότερα. Ο γίγαντας Θωμάς, προπονητής Εφήβων και μίνι αγοριών και ο Βασίλης προπονητής Γυναικών και Κορασίδων.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι προπονητές της Ακαδημίας και τα τμήματα που αναλαμβάνουν. Καλή δουλειά και όρεξη να στηρίξουμε τα παιδιά μας στα γήπεδα, να μεγαλώσουμε και άλλο την οικογένειά μας τη νέα χρονιά».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.