Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο ΑΟΧ/Κισσαμικός

17:11 | 05/04/2018

Την καταπληκτική του πορεία στο πρωτάθλημα της Football League συνέχισε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός. Για την 25η αγωνιστική υποδέχτηκε την Δόξα Δράμας κι έπειτα από μια πολύ καλή εμφάνιση πήρε τη νίκη με σκορ 2-1.

Το συγκρότημα, έτσι, του Γιώργου Πετράκη είναι πλέον μόνο στην 4η θέση της γενικής κατάταξης, καθώς άφησε πίσω του τους «ασπρόμαυρους». Στο πρώτο μέρος ο Χανιώτες είχαν μια… άκαρπη υπεροχή, αλλά στο 53’ ο Χαλκιαδάκης με ωραίο πλασέ σημείωσε το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να… ασκούν πίεση στον αντίπαλο και στο 70’ ο Ξύδας πέτυχε το 2-0.

Οι ηττημένοι, πάντως, αντέδρασαν και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αρναρέλλης «έγραψε» το 2-1. Στο διάστημα που απέμενε δεν άλλαξε τίποτα και ο ΑΟΧ/Κισσαμικός πήρε το «τρίποντο».  

Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Ξύδας (83' Αποστολίδης), Χαλκιαδάκης (68' λ.τρ. Σάλιακας), Λέο (88' Τόλι).

Δόξα Δράμας (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σιώπης, Όστοϊτς (70' Καπνίδης), Ντιμιτρόφσκι, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης, Κάσες (46' λ.τρ. Αρναρέλλης), Τζόκιτς (55' Βιτλής), Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.