Συνεχίζει να «πίνει» νερά Zaro’s ο ΟΦΗ

09:54 | 10/09/2019

Η συνεργασία των δύο πλευρών συνεχίζεται και ενόψει νέας χρονιάς

Η εταιρείας Zaro’s έχει στηρίξει αρκετές φορές τις προσπάθεις της ΠΑΕ ΟΦΗ στο παρελθόν ενώ και την περσινή σεζόν αποτελούσε έναν από τους βασικούς χορηγούς της ομάδας καθώς και των τμημάτων υποδομής. Όπως ανακοινώθηκε, η συνεργασία των δύο πλευρών συνεχίζεται και ο κρητικός σύλλογος θα συνεχίζει να... πίνει νερά Zaro’s. Μάλιστα, στις επίσημες αναφορές γίνεται λόγος για ''σημαντικό υποστηρικτή'' στην τρέχουσα σεζόν.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ:

''Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη χορηγική συνεργασία με την εταιρία Zaro’s, την πλέον γνωστή και καταξιωμένη εταιρία στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών, για την αγωνιστική σεζόν 2019-20. Μια εταιρία η οποία στηρίζει εμπράκτως την πρώτη ομάδα και τα τμήματα της ακαδημίας, ενώ θα έχει ξεχωριστή θέση στην επίσημη εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ. Είμαστε περήφανοι που μια εταιρία με τη δυναμική της "Zaro’s" αποτελεί έναν από τους σημαντικούς υποστηρικτές της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. 

Το Φεβρουάριο του 2017, το Εμφιαλωμένο Φυσικό Μεταλλικό νερό ZARO’S απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Εμφιαλωμένο Νερό» στο πλαίσιο του 27ου Berkeley Springs International Water Tasting, του παλαιότερου και μεγαλύτερου διαγωνισμού γευσιγνωσίας νερού στον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε στο Berkeley Springs της Δυτικής Βιρτζίνια των ΗΠΑ.  

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, το ZARO’S, που προέρχεται από πηγές που βρίσκονται στους πρόποδες του Ψηλορείτη της Κρήτης, αξιολογήθηκε από 12 κριτές, ανάμεσα στους οποίους διεθνούς φήμης γευσιγνώστες νερού, οι οποίοι έλαβαν υπόψη τους κριτήρια όπως η οσμή, όψη, γεύση, επίγευση και υφή. Η διαδικασία της αξιολόγησης διήρκησε δύο ημέρες και πραγματοποιήθηκαν τέσσερις ξεχωριστές δοκιμές για κάθε νερό.''

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.