Τα χαμόγελα των παιδιών, η ατάκα του Ντουρμισάι και ο Πατεμτζής τζούνιορ

18:56 | 06/10/2022

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΟΦΗ στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

Ο ΟΦΗ άρχισε ξανά τις επισκέψεις του στα σχολεία του Ηρακλείου. Οι περιορισμοί λόγω κορωνοϊού είχαν βάλει φρένο στη συγκεκριμένη δραστηριότητα, ωστόσο η ΠΑΕ αρχίζει πλέον συστηματικά τις επισκέψεις στα σχολεία, όχι μόνο στην πόλη του Ηρακλείου.

Ο ΟΦΗ επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης (6/10) το 15ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, με τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ηλία Πουρσανίδη, τον Team Manager Σάββα Τσαμπούρη και τους ποδοσφαιριστές Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη και Φιορίν Ντουρμισάι να δίνουν δώρα της ομάδας στα μικρά παιδιά.

Οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν την ευκαιρία να βάλουν... ένα μικρό ποδοσφαιρικό διαγώνισμα στα παιδιά, ενώ έπαιξαν μαζί τους. Παράλληλα μίλησαν στα παιδιά, με τα λόγια του Ντουρμισάι να ξεχωρίζουν:

«Πριν κάποια χρόνια ήμασταν κι εμείς στη θέση σας και σε μερικά χρόνια είναι πιθανό κάποια παιδιά να είναι στη θέση που είμαστε εμείς τώρα αρκεί να το αγαπάτε και να το θέλετε. Πάνω απ' όλα πρέπει να ακούτε τους γονείς σας και τους δασκάλους σας. Να σεβόμαστε και να αγαπάμε όλους τους ανθρώπους είτε αγαπάμε την ίδια ομάδα είτε όχι«.

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία του Πατεμτζή τζούνιορ, του εγγονού του Μανώλη Πατεμτζή, ο συνονόματος Μανώλης, ο οποίος είναι μαθητής του συγκεκριμένου σχολείου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.