Τα fake news έκαναν καλό στον ΟΦΗ!

21:18 | 18/02/2020

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους πόνταραν στον αποσυντονισμό του ΟΦΗ. Πρόσφεραν συσπείρωση, πείσμα και... ψυχή βαθιά!

Του Δημήτρη Καρυωτάκη


Τελικός ήταν και πέρασε για τον ΟΦΗ και μέχρι τον επόμενο, μπορούμε να κάνουμε μια ανασκόπηση για το πως πήγε η κρητική ομάδα σε αυτό το θεωρούμενο ματς της χρονιάς.

Στο παιχνίδι λοιπόν που έπαιζε τα ρέστα του για να κάνει ταμείο και να μην πετάξει στο αρμένικο νεκροταφείο που βρίσκεται στα βόρεια του Γεντί Κουλέ, κάποιοι έκριναν σκόπιμο να διοχετεύσουν τα όσα ανυπόστατα κι εν τέλει σκοπούμενα δημοσιεύματα, με σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα στον οργανισμό ΟΦΗ, λίγα 24ωρα πριν τον πρώτο τελικό!

Αναταραχή... ωραία κατάσταση που έλεγε κι ο μεγάλος τιμονιέρης Μάο, γνωρίζοντας πως « λέγε, λέγε... κάτι μένει στο τέλος»!

Όλες οι τελευταίες μέρες, τουλάχιστον στο στρατόπεδο των φιλάθλων της ομάδας δημιουργήθηκε μια αναμενόμενη εσωστρέφεια, ένας (γι’αυτό και το σκοπούμενος που έγραψα παραπάνω) στοχευμένος αποπροσανατολισμός, το οποίο είναι απίθανο να μην επηρέασε έστω και έμμεσα την ομάδα.

Τη Δευτέρα χάθηκε πάλι ένα ημίχρονο με την ομάδα να παρουσιάζει το πιο αναιμικό για φέτος πρόσωπο στο Ηράκλειο, απέναντι σε ένα club που ήλθε μεν με το μαχαίρι στο στόμα, αλλά έχοντας απωλέσει σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς την... οδοντοστοιχία του!

Και στο δεύτερο ημιχρόνιο, εκεί που δεν χωρούσαν δεύτερες σκέψεις, λιγοψυχιά, απουσίες και ντεφορμαρίσματα, εκεί μέτρησε η ψυχή του οργανισμού. Που νίκησε τρεις φορές το VAR, για να γευτεί την πιο σπουδαία απ’ όλες τις νίκες φέτος στο Ηράκλειο. Κι είδαμε όλους μετά ένα κουβάρι, προπονητές, ποδοσφαιριστές και πρόεδρο, να πανηγυρίζουν για αυτό το κατόρθωμα, που ανοίγει διάπλατα την πόρτα των play off.

Γιατί δεν κέρδισες μόνο, ή κυρίως τον Ατρόμητο, στο παιχνίδι: επικράτησες του άγχους σου, της αφλογιστίας των επιθετικών σου, εκείνων που εισήγαγαν τα καινά δαιμόνια παραμονές του τελικού!

Ας αναλογιστούμε όλοι πως αν δεν υπήρχαν αυτά τα fake news, θα βλέπαμε τον Μπούση να «οργώνει» από το άγχος του το τερέν πριν τον αγώνα ή θα γινόταν κι ο ίδιος μικρό παιδί στους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν;

Μάλλον όχι! Για αυτό ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό... ή πιο απλά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους πόνταραν στον αποσυντονισμό της ομάδας. Πρόσφεραν συσπείρωση, πείσμα και... ψυχή βαθιά!

Άλλωστε αν δεν υπήρχε Ιούδας, πως θα φτάναμε στο θαύμα της Ανάστασης;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Ατρόμητος 1-0

Τα στιγμιότυπα της μεγάλης νίκης

Ο Σίμος εξήγησε γιατί έβγαλε τον Βαφέα

VIDEO: Το πανηγύρισε έξαλλα με τους παίκτες ο Μπούσης

Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο Πουρσανίδης

Η βαθμολογία της Super League

Ένα με τους παίκτες ο «τρελαμένος» Μπούσης!

Το μήνυμα Μπούση

Μπούσης-Παλυβός έδωσαν «ηχηρή απάντηση»

Οι δηλώσεις του Στάικου στο Capitano.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.