Τα μέτρα ασφαλείας του Australian Open

18:04 | 25/07/2020

Ο διευθυντής του Australian Open, Κρεγκ Τιλί, μίλησε για τα μέτρα ασφαλείας που σκέφτονται να εφαρμόσουν οι διοργανωτές στο Major της Μελβούρνης.

Μπορεί ακόμη να βρισκόμαστε στον Ιούλιο, όμως οι Αυστραλοί προετοιμάζονται για το δικό τους μεγάλο τουρνουά, στις αρχές του 2021.

Με το US Open και το Roland Garros να βρίσκονται στον “αέρα”, ο διευθυντής του Αυστραλιανού Όπεν, Κρεγκ Τιλί, αναλύει τα μέτρα ασφαλείας που θα λάβουν οι διοργανωτές του τουρνουά της Μελβούρνης.

Σημαντικότερο εξ αυτών, μάλλον το γεγονός ότι το Melbourne Park θα φιλοξενήσει τους μισούς θεατές από όσους χωράει, ώστε να τηρηθεί το social distancing.

Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση, θα περάσουν λίγες μέρες σε καραντίνα αμέσως μετά την άφιξή τους στη Μελβούρνη, ενώ θα κάνουν τεστ για να δούνε αν βρίσκονται θετικοί στον Covid-19.

Αμέσως μετά θα εισέλθουν σε ένα πρόγραμμα βιοασφάλειας που θα έχει να κάνει με την παραμονή τους στα ξενοδοχεία τους και τέλος θα φροντίσουν να πηγαίνουν στις εγκαταστάσεις του τουρνουά μέσω θαλάσσης!

Ο Τιλί, αποκάλυψε επίσης πως η συντριπτική πλειοψηφία των θεατών θα είναι από τη Μελβούρνη ή από την Πολιτεία της Βικτόριας, καθώς θα απαγορευτεί η παρουσία ανθρώπων από συγκεκριμένες χώρες του κόσμου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.