Τα «πάντσερ» είναι εδώ

20:57 | 19/06/2021

Η Γερμανία «ξύπνησε» και νίκησε 4-2 την Πορτογαλία-Ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση με δύο αυτογκόλ στο πρώτο μέρος!

Η ήττα στην πρεμιέρα από τη Γαλλία ανήκει στο παρελθόν για την ομάδα του Λεβ, που έβγαλε χαρακτήρα απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης και πανηγύρισε στο φινάλε το «τρίποντο».

Τα πάντα, έτσι, όσον αφορά στην πρόκριση παραμένουν ανοικτά και θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για το σύνολο του Σάντος, αφού στο 15’ ο Ρονάλντο σημείωσε το 1-0, ωστόσο η χαρά των ηττημένων κράτησε λίγο.

Στάθηκαν, βέβαια, άτυχοι, μιας και μέσα σε πέντε λεπτά, με δύο αυτογκόλ, βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ. Στο 35’ ο Ντίας και στο 39’ ο Γκερέιρο έκαναν… δώρα στους νικητές, που πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Η Γερμανία είχε καλύτερη εικόνα σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης και στην επανάληψη δεν… κατέβασε ταχύτητα. Στο 51’ ο Χάβερτζ και στο 60’ ο Γκόζενς βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα και πέτυχαν το 4-1.

Οι Πορτογάλοι αντέδρασαν στο 67’ με τον Ζότα, εξέλιξη που τους έδωσε ψυχολογία. Στο 78’, εξάλλου, το ματς θα μπορούσε να είχε πάρει άλλη τροπή, όμως ο «κεραυνός» του Σάντσες σταμάτησε στο δοκάρι.

Το 4-2, πάντως, παρέμεινε, ενώ τα «πάντσερ» ισοφάρισαν τα δοκάρια στο 84’ με τον Γκορέτσκα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.