Τα σενάρια για Ιατρούδη και η διάψευση του Ολυμπιακού

SMS
13:28 | 14/10/2019

Το φερόμενο ''φλερτ'' του Ολυμπιακού προς τον νεαρό επιθετικό και οι διαρροές

Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας τον τελευταίο χρόνο. Ο Γιάννης Ιατρούδης με αρκετά καλή παρουσία την τελευταία σεζόν έγινε θέμα συζητήσεις στους ''μεγάλους'' του Ελληνικού πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ να έχει το προβάδισμα για μια ενδεχόμενη απόκτησης του, λόγω της υπόθεσης Κάιπερς. Τουλάχιστον, αυτά ίσχυαν μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος της περσινής Football league.

Στασιμότητα επικρατούσε στο θέμα μέχρι σήμερα, όπου το σημερινό της πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Κόκκινος Πρωταθλητής» έκανε λόγο για έντονο ενδιαφέρον των Πειραιωτών σχετικά με τον 20χρονο επιθετικό του Εργοτέλη. 

Άμεση ήταν η απάντηση - μέσω διαρροών - της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ η οποία διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός ουδέποτε ασχολήθηκε με τον νεαρό στράικερ της κρητικής ομάδας.  

Με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του νεαρού επιθετικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, το μέλλον του Γιάννη Ιατρούδη αναμένεται να μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βολές του «πρώην» στη νυν διοίκηση του Εργοτέλη

Tι συμβαίνει με Έφορντ, Ιατρούδη

Τζο Έφορντ: Ο Εργοτέλης, η γνώμη του Δώνη και ο ρόλος του Νταμπίζα

Ο Ιατρούδης, η αλλαγή μάνατζερ και τα νέα δεδομένα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.