Τα σήκωσε όλα στο Football Manager και τον προσέλαβαν σε ομάδα!

12:32 | 15/10/2019

​Τα εντυπωσιακά επιτεύγματα ενός 22χρονου Σέρβου στο Football Manager έγιναν η αφορμή για να εργαστεί σε επαγγελματική ομάδα

Ο Αντρέι Πάβλοβιτς, ένας 22χρονος από το Βελιγράδι της Σερβίας, πήρε την Μπεζάνια FK από τη δεύτερη κατηγορία της Σερβίας και την οδήγησε μέσα σε 16 χρόνια στον ημιτελικό του Champions League, κερδίζοντας ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Τότεναμ και η Μπάγερν Μονάχου. Κέρδισε 10 διαδοχικά πρωταθλήματα Σερβίας και 6 Κύπελλα ενώ τα κατορθώματά του αυτά αποφάσισε να τα στείλει ηλεκτρονικά στην ομάδα και προς έκπληξή του, οι ιθύνοντες εντυπωσιάστηκαν πολύ και επικοινώνησαν μαζί του: «Έφτασα σε αυτούς με τα επιτεύγματά μου στο Football Manager και τους πρότεινα να τους βοηθήσω. Δεν περίμενα ότι θα μου τηλεφωνήσουν», παραδέχεται.

Τελικά, του πρότειναν να αναλάβει ρόλο Αναλυτή δεδομένων στο κλαμπ: «Είχαμε μια φιλική συνομιλία και ο διευθυντής του κλαμπ με ρώτησε αν θα μπορούσα να έρθω το Σάββατο για το πρώτο παιχνίδι για να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, ήμουν συγκλονισμένος.Όταν μιλήσαμε με ρώτησαν αν θα μπορούσα να τους βοηθήσω εθελοντικά, καθώς βρίσκονται σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.