Τα στιγμιότυπα από τους Ευρωπαϊκούς αγώνες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

08:05 | 26/11/2021

Τι έγινε χθες σε ''Καραϊσκάκης'' και Μπρατισλάβα

Με γκολ του Τικίνιο στο 90ό λεπτό οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν 1-0 της τουρκικής ομάδας (3-0 είχαν νικήσει στην Κωνσταντινούπολη), εξασφάλισαν τη δεύτερη θέση στο γκρουπ και συνεχίζουν, αφού απόκτησαν διαφορά 4 βαθμών από τη Φενέρ, που δεν καλύπεται στη μία αγωνιστική που απομένει. Ταυτόχρονα, η ισοπαλία (2-2) της Ανβέρπ στη Γερμανία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που ισοφάρισε στο 90΄+4, αφήνει ανοιχτή την πιθανότητα ακόμη και για την πρώτη θέση.

Αυτό θα συμβεί εάν η πειραϊκή ομάδα νικήσει την τελευταία αγωνιστική στο Βέλγιο και οι Γερμανοί χάσουν στην Τουρκία από τη Φερνέρ, καθώς σε αυτή την περίπτωση θα προσπεράσουν στο φίνις την Άιντραχτ.

Από την άλλη, νωρίτερα ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Conference League (6oς όμιλος).

Ο «Δικέφαλος» ισοβαθμεί στους 8 βαθμούς με τους Σλοβάκους, που όμως υπερτερούν στην ισοβαθμία και για να προκριθεί θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να νικήσει στην Τούμπα την ουραγό και αδύναμη Λίνκολν από το Γιβραλτάρ και ταυτόχρονα να μη νικήσουν οι Σλοβάκοι, που θα παίξουν στην Κοπεγχάγη με την ομώνυμη ομάδα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.