Tαουσιάνης: «Η κακοκαιρία μπορεί να επηρεάσει το ματς»

13:22 | 16/02/2021

Τι δήλωσαν για τον επερχόμενο αγώνα με τον ΟΦΙ, ο Γιάννης Ταουσιάνης, ο Σωτήρης Κοκκίνης και ο Τάιρον Κόνραντ

O Εργοτέλης αντιμετωπίζει αύριο (Τετάρτη) τον ΟΦΙ στην Ιεράπετρα καιθέλει να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί.

Παραμονή του έδρας αγώνα ο Γιάννης Ταουσιάνης μαζί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Σωτήρη Κοκκίνη και Tyrone Conraad, προχώρησαν σε δηλώσεις στο κανάλι της ΠΑΕ στο youtube όπου σχολίασαν την επερχόμενη αναμέτρηση.

Η τοποθέτηση του Γιάννη Ταουσιάνη:

«Ο ΟΦΙ μπορεί να έχει χάσει παιχνίδια αλλά είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα, και ψάχνει βαθμούς άλλωστε στα τελευταία παιχνίδια έχει χάσει πολύ δύσκολα. Βέβαια στο αυριανό ματς θα πρέπει να δούμε και τις κλιματολογικές συνθήκες γιατί μπορεί να επηρεάσουν το ματς. Όσον αφορά την ομάδα μας όπως σε όλους τους αγώνες έτσι και σ αυτόν θέλουμε να βγάλουμε τα στοιχεία της αγωνιστικότητας και της ομαδικότητας.»

Ο Σωτήρης Κοκκίνης από την πλευρά του τόνισε: «Πρέπει να νικήσουμε, και να βγάλουμε τη συγκέντρωση και την ομαδικότητα που δείχνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Και φυσικά να δείξουμε με υπομονή τα επιθετικά μας χαρακτηριστικά.»

Τέλος ο Tάιρον Κόνραντ, τέλος, επεσήμανε: «Δεν ξέρω πολλά πράγματα για τον αντίπαλο, ξέρω όμως την ποιότητα της ομάδας μου και θα πάμε για τη νίκη. Θεωρώ μάλιστα ότι αν συνεχίσουμε να παίζουμε το ίδιο καλά θα πάμε για άνοδο και φυσικά θέλω να βοηθήσω και εγώ σ’ αυτό»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.