Τάτσης: «Βρίσκομαι σε μια φάση αξιολόγησης»

21:58 | 13/10/2018

Τι δήλωσε ο τεχνικός του Πλατανιά μετά το τέλος του φιλικού με τον Ηρόδοτο.

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πλατανιά, αλλά και την ετοιμότητα της ομάδας του ενόψει της έναρξης της Football League, μίλησε ο Γιάννης Τάτσης μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Ηρόδοτο που έγινε στο Μάλεμε το Σάββατο (1-1).

«Αυτή είναι η δουλειά μου. Το χόμπι μου, το έκανα δουλειά μου. Σαν ποδοσφαιριστής, έτσι και σαν προπονητής είναι μια αναβάθμιση για μένα. Ξεκίνησα από μικρές ηλικίες, σιγά-σιγά, είναι για μένα (ο Πλατανιάς) μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πατήσω ένα παραπάνω σκαλοπάτι. Ερχομαι διαβασμένος στον Πλατανιά, καθώς ξέρω την κατηγορία αλλά και τις ομάδες που παίρνουν μέρος. Δεν μπορώ να πω πολλά λόγια, σιγά-σιγά, δουλειά και βλέπουμε».

Ερωτηθείς για το φιλικό με τον Ηρόδοτο, ο Τάτσης τόνισε τα εξής: «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε μια φάση αξιολόγησης. Βλέπω τους παίκτες ατομικά και σε σύνολο και σε αυτό το φιλικό είχα μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δω περισσότερα πράγματα. Εχω δει μία προπόνηση και έχω κάνει ο ίδιος άλλη μία. Ακόμα είναι νωρίς, πέρα από αυτό όμως έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, που ήταν πολύ καλή και σε άμυνα και σε επίθεση. Βγάλαμε πολλές τελικές».

Τέλος, για το αν ο Πλατανιάς μπορεί να παρουσιαστεί έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, είπε τα εξής: «Κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο και σε αυτές τις μέρες που απομένουν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, αυτό θα κάνουμε. Το αν θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι στην πρεμιέρα αυτό εξαρτιέται από πολλούς παράγοντες».

ΠΗΓΗ: athlitiko.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.