Tέλος στο αρνητικό σερί έβαλε ο Πλατανιάς

17:29 | 29/02/2020

Επιστροφή στις νίκες για τον Πλατανιά, ο οποίος επικράτησε με 2-0 στην Κέρκυρα της τοπικής ομάδας σε αγώνα για την 19η αγωνιστική της Super League 2.

Τέλος στο αρνητικό σερί των τριών αγώνων δίχως νίκη έβαλε ο Πλατανιάς, ο οποίος πανηγύρισε στην Κέρκυρα το τρίτο του τρίποντο μακριά από τα Χανιά.

H ομάδα του Γιάννη Τάτση μπήκε δυνατά και μόλις στο 10΄ άνοιξε το σκορ τέρμα με κεφαλιά του Φούφλια. Στο 37΄ ο Λεπενιώτης σκόραρε για την Κέρκυρα, το γκολ του όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Από το σημείο εκείνο και μετά παρά την όποια πίεση της Κέρκυρας, προκειμένου να φτάσει στο 1-1, το υπάρχον σκορ διατηρήθηκε ως είχε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με τον Πλατανιά μπροστά στο σκορ.

Με την έναρξη του β΄ μέρους, ο Πλατανιάς ''καθάρισε'' στο 55΄το παιχνίδι. Αυτό έγινε έπειτα από ένα ψηλοκρεμαστό σουτ του Κωστίκου. Μάλιστα, στη συνέχεια ο Πλατανιάς είχε δύο ευκαιρίες με τους Τσαμούρη και Λουκίνα για το 0-3, με το υπάρχον σκορ να μένει ως έχει.

Κέρκυρα (Κώστας Χριστοφοράκης): Παγκράτης, Βλάχος, Παναγιωτίδης, Γκίτσης, Ζερβόπουλος, Γεωργακόπουλος, Πέδρο, Μίσκου, Σπίντζος, Ντε Βίντερ, Λεπενιώτης (63’ Καρακώστας)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Πενταράκης, Κωστίκος, Τσαμούρης, Σάαντο, Κόρτσταμ, Κατσαρός, Εϊσντεν (65’ Σμυρλάκης), Οικονόμου, Παπαδόπουλος, Γιούσης, Λουκίνας

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.