Τέτοιο «ποδαρικό» ούτε… παραγγελία

SMS
09:08 | 04/01/2019

Με το ντέρμπι Ζαρός-ΠΑΟΚ ξεκινάει το 2019 για την Α1 ΕΠΣΗ και το αποτέλεσμα του μπορεί και να κρίνει… τα πάντα στο πρωτάθλημα.

Μετά τη διακοπή των δύο εβδομάδων για τις γιορτές, η δράση ξεκινάει και πάλι το σαββατοκύριακο στα γήπεδα του τοπικού. Στην πρώτη κατηγορία, μάλιστα, το «ποδαρικό» στο νέο έτος, αλλά και στο δεύτερο γύρο γίνεται μ’ ένα ματς «φωτιά».

Ο καταπληκτικός Ζαρός υποδέχεται τον πολύ δυνατό ΠΑΟΚ, σ’ ένα παιχνίδι, που δεν είναι απλά μια «μάχη» ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο. Είναι μια αναμέτρηση που δεν αποκλείεται η έκβαση της να κρίνει τα πάντα. Οι «πράσινοι», δηλαδή, σε περίπτωση νίκης όχι μόνο ξεφεύγουν περισσότερο από τους διώκτες τους, αλλά επικρατούν και στο ψυχολογικό κομμάτι ενόψει της συνέχειας. Ενισχύουν κι άλλο τη θέση τους και ουσιαστικά «καθαρίζουν» με την υπόθεση τίτλος.

Σε διαφορετική περίπτωση, βέβαια, το πράγμα αλλάζει… Αν οι «ασπρόμαυροι» πάρουν το παιχνίδι, η αγωνία παρατείνεται. Η διαφορά θα συνεχίσει να είναι μεγάλη (θα πέσει στους 8 βαθμούς), όμως θα είναι πρώτη φορά που θ’ αμφισβητηθεί η κυριαρχία της ομάδας του Κόκκινου.

Το συγκρότημα του Σηφάκη θα «σπάσει» σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο το αήττητο του αντιπάλου και θα τον υποχρεώσει να δεχτεί τα πρώτα του τέρματα σε εντός έδρας αγώνα. Όπως είναι λογικό η ισοπαλία διατηρεί ως έχει την κατάσταση και ο Ζαρός θα έχει κάνει ακόμη ένα «βήμα» προς το στόχο του. Η συνάντηση της Κυριακής (06/01), ωστόσο, μπορεί να τελειώσει πρόωρα τη σεζόν ως προς την κατάκτηση της κορυφής ή να δώσει ξανά ενδιαφέρον στην κούρσα για τον πρωταθλητή, παρόλο που οι μεσαρίτες έχουν έτσι κι αλλιώς ένα σημαντικό πλεονέκτημα. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.