Της «Ελλάδος τα παιδιά» του ΟΦΗ

SMS

Ο ΟΦΗ στοχεύει στην απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών για να «χτίσει» το μέλλον του. Με τα δικά του παιδιά.

Αν και τα πλέι οφ θέλουν λίγες μέρες για να ολοκληρωθούν, ο ΟΦΗ έχει ήδη μπει σε μεταγραφική τροχιά. Μην ξεχνάτε ότι έχει ανακοινώσει δύο μεταγραφές (Σαρδινέρο και Ουές) και φουλάρει για τις επόμενες θέλοντας να ενισχυθεί σε συγκεκριμένες θέσεις.

Πέραν της ενίσχυσης του ρόστερ με μεταγραφές έτοιμες να μπουν στο γήπεδο και να βοηθήσουν (τέτοια είναι, για παράδειγμα, του Σαρδινέρο), ο ΟΦΗ θέλει να ενισχυθεί και στους πιτσιρικάδες. Στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, δηλαδή, που θα ενισχύσουν το μέλλον του και το αύριο.

Ο Γιάννης Σαμαράς είναι γνώστης στις μικρές ηλικίες και είναι γνωστό στη μανατζερική πιάτσα ότι έχει ρωτήσει για συγκεκριμένους νεαρούς ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον ΟΦΗ. Πάνω σε αυτό βγαίνουν κατά καιρούς διάφορα δημοσιεύματα για παίκτες που καλύπτουν ηλικιακά και σε ταλέντο τα «θέλω» του ΟΦΗ. Πρόσφατα βγήκε το θέμα του Ξενόπουλου του Παναθηναϊκού από γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό. Αύριο θα βγει κάποιο άλλο όνομα, μεθαύριο κάποιο άλλο. Λογικό, σε μεταγραφική περίοδο βρισκόμαστε, μόνο που ο Όμιλος δεν θέλει να πάει, με τους μικρούς, στη λογική του δανεισμού, εκτός αν είναι μία σούπερ ξεχωριστή περίπτωση.

Στους πιτσιρικάδες η κρητική ομάδα πηγαίνει στη λογική να αποκτήσει ποδοσφαιριστές που θα είναι δικοί του και θα επενδύσει σε αυτούς. Και προφανώς θα έχουν μία μεταπωλητική αξία βοηθώντας στο στόχο των επικεφαλής να κάνουν σύγχρονο κλαμπ τον ΟΦΗ. Και τα σύγχρονα κλαμπ γίνονται σέλινγκ κλαμπ κάτι που στην Ελλάδα ελάχιστες ομάδες το έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια.

Ο ΟΦΗ, λοιπόν, είναι της λογικής των νεαρών παικτών και είναι άκρως λογικό όταν βρίσκεται στο 'τιμόνι' του πρότζεκτ ο Γιάννης Σαμαράς. Εκεί θα κινηθεί αυτόνομα με τις άλλες μεταγραφές. Άλλο δηλαδή ο Σαρδινέρο και άλλο ένας πιτσιρικάς που θα αποκτηθεί με στόχο να μπει σιγά-σιγά στην ομάδα και να γίνει μέλος της.

Η λογική, λοιπόν, των δανεισμών δεν ταιριάζει στο πρότζεκτ της κρητικής ομάδας όσον αφορά στους πιτσιρικάδες ταλαντούχους. Ο ΟΦΗ θέλει να χτίσει και το μέλλον του και το μέλλον χτίζεται με «δικά» του παιδιά. Της «Ελλάδος τα παιδιά» για να δανειστούμε τον τίτλο της πασίγνωστης ελληνικής σειράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κάτι «τρέχει» με τον Μάνο

Ο Νοικοκυράκης παίρνει την ευκαιρία του

Πού θα δείτε το ΟΦΗ-Ολυμπιακός

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.