Τι γίνεται με την έδρα της Εθνικής

SMS
16:29 | 12/11/2018

Τι κρύβεται πίσω από τα λόγια του προέδρου της ΕΠΟ σχετικά με τη νέα έδρα της Εθνικής ομάδας και το Παγκρήτιο.

Η συνέντευξη Τύπου του Αγγελου Αναστασιάδη το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της ΕΠΟ είχε ενδιαφέρον για πολλούς λόγους πέραν της πρώτης παρουσίασης του νέου τεχνικού της Εθνικής ομάδας.

Ενας εξ αυτών ήταν και η συζήτηση γύρω από τη νέα έδρα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ενόψει των προκριματικών του Euro, αφού είναι δεδομένο πλέον πως η Ομοσπονδία θα εγκαταλείψει το ΟΑΚΑ.

Οπως διαβάσατε στο Capitano.gr, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, επιβεβαίωσε τα όσα γράφτηκαν για το Παγκρήτιο, ωστόσο τόνισε πως δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση.

Η αλήθεια είναι αυτή, αφού όπως τονίζουν από την ΕΠΟ, ακόμα δεν έχουν καταλήξει για τις νέες έδρες της Ελλάδας (βάσει κανονισμών πρέπει να δηλωθούν τουλάχιστον δύο), ωστόσο το Παγκρήτιο είναι σχεδόν σίγουρο πως θα αποτελέσει τη μία από αυτή.

Τόσο ο κ.Γραμμένος όσο και ο Αγγελος Αναστασιάδης είναι θετικοί στο να "μετακομίσει" η Εθνική ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο, αφού ξέρουν καλά πως ο κόσμος αγκαλιάζει σε κάθε ευκαιρία την ομάδα και θα σταθεί δίπλα της στην πορεία των προκριματικών. Μάλιστα, ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής θέλει τους φιλάθλους στο πλευρό της ομάδας, κάτι που τόνισε πολλές φορές στη συνέντευξη Τύπου και το Παγκρήτιο φαντάζει ως ιδανική έδρα.

Οσον αφορά τη δεύτερη έδρα, αυτή είναι πιθανό να είναι η Τούμπα, ενώ φαίνεται πως έχει εγκαταλειφθεί η ιδέα να δηλωθούν κι άλλες έδρες (όπως για παράδειγμα το Παμπελοποννησιακό σταδιο και το AEL FC) και να μοιράζονται οι αγώνες της Εθνικής. Δηλαδή να γίνεται ένας στην Κρήτη, ένας στη Λάρισα, ένας στην Πάτρα.

Οι οριστικές ανακοινώσεις θα γίνουν ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Nations League και «πει» αντίο στο «αφιλόξενο» ΟΑΚΑ.

  • Διαβάστε ακόμη:

Το Παγκρήτιο και το... 6ετές συμφωνητικό

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.