Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κιάσσου

15:35 | 28/06/2019

Οπως αναμενόταν ο Κώστας Κιάσσος αποτελεί παρελθόν από την ΑΕ Μυλοποτάμο.

Με προσωπική του δήλωση, ο Κιάσσος αναφέρει τους λόγους που αποχωρεί από το σύλλογο του Ρεθύμνου.

Αναλυτικά:

Ξεκίνησε πέρσι μια προσπάθεια στην ομάδα που απέδωσε καρπούς και έβαλε τις βάσεις ώστε να να εδραιωθεί ο σύλλογος σε μεγαλύτερες , με δυνατό κορμό νέων ποδοσφαιριστών . Στόχος μου ήταν να βάλω μαζί με τους παίκτες τα θεμέλια η ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας,με νέες ιδέες , ατομική εξέλιξη ,παιδιά με μέλλον . Είχα αρωγούς τους παίκτες και τους ευχαριστώ το κάθε ένα ξεχωριστά μέσα από την καρδιά μου. Διαπιστώνω ότι και οι φίλαθλοι και τα μέλη του συλλόγου κατανόησαν το στρατηγικό μας σχεδιασμό . Αλλά διαπιστώνω επίσης ότι αυτός ο σχεδιασμός δεν είναι βιώσιμος , δεν μπορεί να στηριχθεί και να μακροημερεύσει . 

Είμαι άνθρωπος σχεδιάζω με όραμα ,βάσεις ,και μέλλον μέσα στο γήπεδο ώστε να πετύχω συλλογικούς στόχους και αυτό κέρδισα από την ποδοσφαιρική καριέρα και τώρα το μεταδίδω στής νεότερες γενιές παιχτών . Εύχομαι και ελπίζω ο σύλλογος να μην αποκλίνει από την πορεία που μαζί διαγράψαμε και να συνεχίσει σε μια υγιή βάση και της επόμενες χρονιές . 

Ευχαριστώ από καρδιάς όσους με πίστεψαν και όσους στάθηκαν στο πλευρό των παικτών καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς που πέρασε . Παίκτες χαραγμένοι για πάντα . Ευχαριστώ όλους αυτούς που συνεργάστηκα ιδιαίτερα τον Μανώλη Κουγουμτζη Νίκο Στεφανάκη .

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.