Το δύσκολο πρόγραμμα και η ανάγκη να βοηθηθεί ο Νιόπλιας

Απόψεις

Ο ΟΦΗ «φωνάζει» για ενίσχυση, ο χρόνος πιέζει και το πρόγραμμα με τα συνεχόμενα παιχνίδια κρύβει κινδύνους.

Από το περασμένο Σάββατο έως και τη 18η Σεπτεμβρίου ο ΟΦΗ θα παίζει ανελλιπώς στο πρωτάθλημα, κάθε εβδομάδα, σε έτσι κι αλλιώς έναν πρώτο γύρο ειδικών συνθηκών λόγω του Μουντιάλ.

Αυτό δεν είναι κακό αν δεν υπάρχουν μεταγραφικές εκκρεμότητες και η ομάδα είναι πλήρης, για αυτόν τον ΟΦΗ, όμως, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι ένα... καμπανάκι κινδύνου και κάνει επιτακτική την ανάγκη να ολοκληρωθούν το συντομότερο οι μεταγραφές.

Ο ΟΦΗ έχει μπροστά του 4 ματς σε λιγότερο από ένα μήνα. Πιο συγκεκριμένα:

  • Κυριακή 28 Αυγούστου
  • ΟΦΗ-Παναθηναϊκός
  • Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου
  • Βόλος-ΟΦΗ
  • Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου
  • ΟΦΗ-Παναιτωλικός
  • Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου
  • ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

Θυμίζουμε πως στην Κρητική ομάδα ψάχνουν εξτρέμ και φορ, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και στόπερ ανάλογα με την εξέλιξη του θέματος με τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, αν και πρόκειται για μία θέση που δεν "καίει" τόσο όσο οι άλλες δύο.

Και το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δεν έχει ενισχυθεί ακόμα στα εξτρέμ, το πλήρωσε στο Περιστέρι όπου κατ' ανάγκη έπαιξε ως τέτοιος ο Νέιρα, ακόμα και ο Μπουζούκης που δεν είναι η φυσική του θέση, δεν θέλει να το πληρώσει και με Παναθηναϊκό, αλλά και στα επόμενα παιχνίδια.

Με τις μεταγραφές σε εκκρεμότητα και τον ΟΦΗ να "φωνάζει" για ενίσχυση, ειδικά στα εξτρέμ, ελλοχεύει πάντοτε ο κίνδυνος και οι λύσεις στα χέρια του Νίκου Νιόπλια δεν είναι πολλές.

Οι επικεφαλής πρέπει να σπεύσουν να ολοκληρώσουν το συντομότερο τις προσθήκες για να συμπληρωθεί το εφετινό παζλ του ρόστερ με δεδομένο ότι όσοι έρθουν θα χρειαστούν κι ένα διάστημα προσαρμογής μέχρι να μπουν στις υποχρεώσεις, εκτός αν μιλάμε για περιπτώσεις σαν του Λάρσον που ήρθε, προπονήθηκε και μπήκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Είναι κρίμα να μη βοηθηθεί η ομάδα και ο Νιόπλιας, είναι κρίμα να "πληρώσει" ο ΟΦΗ το γεγονός ότι δεν έχει λύσεις μπροστά, στα "φτερά", ειδικά τώρα που ο Ντουρμισάι είναι εκτός και ο Τσιλιανίδης μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O «πονοκέφαλος» με Τσιλιανίδη και η έξτρα λύση του Καμάου

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Ένα παιχνίδι... των άκρων

Οι δύο νικητές του διαγωνισμού του Capitano.gr για τα διαρκείας του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.