«Το έκαψαν» στο εξοχικό του γιατρού

SMS
09:56 | 18/05/2018

Εκτός από το να προσφέρει τις πολύτιμες ιατρικές γνώσεις και εμπειρίες του, ο Γιώργος Στεφανουδάκης έδειξε πως μπορεί να χαρίζει και ξένοιαστες στιγμές με φαγοπότι, χορούς, τραγούδι και… μπόλικο χιούμορ.

Ο επί σειρά ετών επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ ΟΦΗ, διοργάνωσε μια εξαιρετική βραδιά στο εξοχικό του στη Ροδιά, όπου και φιλοξένησε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού, τεχνικού επιτελείου της ομάδας, αλλά και το προσωπικό της. Αφορμή του γλεντιού τι άλλο, η επιστροφή στη Super League και η διαγραφόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος.  

Με τις ψησταριές να έχουν πάρει φωτιά, κυριολεκτικά και μεταφορικά, ψήστες τον γενικό αρχηγός της ομάδας Κώστας Ζερβάκη και τον οδηγό του πούλμαν Σταύρο Βετουλάκη, τα όργανα να παίζουν υπό τον Γιώργο Γλυκοκόκαλο και τους συνεργάτες του, όλοι έζησαν μια υπέροχη βραδιά.

Τραγούδια, χοροί, καλαμπούρια και… απονομές περιλάμβανε το πρόγραμμα, με τον Γιώργο Στεφανουδάκη να απονέμει τα δικά του… χρυσά παπούτσια στους κατά τη γνώμη του κορυφαίους της χρονιάς που ολοκληρώνεται. Ο γιατρός βράβευσε τους πρώτους σκόρερ Μάνο, Ντίνα, Κουτσιανικούλη, Βουό και Μαχαίρα, μέσα σε αποθέωση των υπολοίπων, ενώ απένειμε και δυο… ανεμιστήρες, στον τερματοφύλακα Γιώργο Στρέζο και τον κεντρικό αμυντικό Γιάννη Ποτουρίδη, οι οποίοι ήταν οι βράχοι της άμυνας του ΟΦΗ, χωρίς να… πιεστούν ιδιαίτερα από τους αντιπάλους!

Το «πότε θα κάνει η ξαστεριά» και το «90 χρόνια ασπρόμαυρης ζωής» ήταν τα άσματα που ξεχώρισαν, με τον Γιώργο Στεφανουδάκη να προτείνει το τελευταίο να είναι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας του χρόνου στη… Γιουροβίζιον. Μια θεσεπέσια βραδιά, την οποία απόλαυσαν όλοι όσοι έδωσαν το παρών σε αυτήν.

* Οι φωτογραφίες είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.