Το ευχαριστώ του Εργοτέλη για τα έργα στο Μαρτινέγκο

19:37 | 16/03/2021

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΓΣ Εργοτέλης ευχαριστεί το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και ιδιαίτερα την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου για την ευαισθησία, την διορατικότητα και την αγαστή συνεργασία, αποτέλεσμα της όποιας ήταν η έγκριση για τη βελτίωση και τον εξωραϊσμό του αθλητικού κέντρου και του γηπέδου «Ν. Καζαντζάκης».

Η ανακοίνωση:

Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ευχαριστεί το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και ιδιαίτερα την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου για την ευαισθησία, την διορατικότητα και την αγαστή συνεργασία, αποτέλεσμα της όποιας ήταν η έγκριση για τη βελτίωση και τον εξωραϊσμό του αθλητικού κέντρου και του γηπέδου «Ν. Καζαντζάκης».

Η αρωγή του Υυφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη από την πρώτη στιγμή ήταν πολύ σημαντική για τον Σύλλογο.

Η απόφαση αυτή σε συνεργασία με την Αρχαιολογική Υπηρεσία και με την υποστήριξη της Περιφερείας Κρήτης θα σηματοδοτήσει την έναρξη των εργασιών οι όποιες θα εκσυγχρονίσουν τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου και παράλληλα θα αναδείξουν την αρμονία τους με τον ιστορικό λόφο του Μαρτινέγκο.

Για το έργο αυτό θα είναι ευγνώμονες, εκτός από εμάς, οι εκατοντάδες νέοι και νέες που αθλούνται στους χώρους αυτούς, που επιτέλους θα είναι αντάξιοί τους.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.