Το «ευχαριστώ» του Γιούχτα

19:58 | 19/08/2019

Οι Αρχανιώτες ευχαρίστησαν ΣΥΝΚΑ και Πανθηραϊκό για τη συμμετοχή τους στο «Μαρκομιχελάκειο».

Το τουρνουά έχει γίνει πλέον θεσμός και κάθε χρόνο διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία. Ο Γιούχτας, έτσι, με ανακοίνωση του ευχαρίστησε τις δύο ομάδες για την παρουσία τους.

Αναλυτικά: «Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για ακόμη μία χρονιά το «Μαρκομιχελάκειο Τουρνουά» που έχει γίνει πλέον θεσμός για τον Α.Ο. Αρχανών «Ο Γιούχτας» και πραγματοποιήθηκε φέτος με τη συμμετοχή του ΣΥΝΚΑ Χανίων και του Πανθηραϊκού την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 στο γήπεδο Αρχανών .

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Α.Ο. Αρχανών «Ο Γιούχτας» και στη δεύτερη ισοβάθμησαν ο ΣΥΝΚΑ Χανίων και ο Πανθηραϊκός. Η κάλυψη της διοργάνωσης έγινε σε απ’ ευθείας μετάδοση (livestreaming) από το κρητικό video portal Crete2Day.com.

Ευχαριστούμε τις ομάδες του ΣΥΝΚΑ Χανίων και Πανθηραϊκού για την συμμετοχή τους, την φιλανθρωπική ομάδα «ΦΙΛΙΟΣ ΖΕΥΣ» που πλαισίωσε με την παρουσία της την διοργάνωση καθώς και το φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου που παρακολούθησε και στήριξε θερμά το τουρνουά.

Ιδιαιτέρως, ο προπονητής του ΑΟ Αρχανών «ο Γιούχτας» Μηνάς Πίτσος θέλει να ευχαριστήσει θερμά τις ομάδες και τους προπονητές τους κ. Αστέριο Θέμελη και Γιάννη Σιλεβίστα για την τιμή που μας έκαναν να συμμετέχουν στην διοργάνωση, και να ευχηθεί στον δεύτερο την καλύτερη έκβαση στην περιπέτεια που περνούν με την μητέρα του.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων ΑΟ Αρχανών ο Γιούχτας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Γιούχτας κατέκτησε το «Μαρκομιχελάκειο»

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.