Το… «κλειστό κλαμπ» των έξι ομάδων…

16:36 | 16/04/2018

Με την ισοπαλία που πήρε η Δόξα Δράμας από τον ΟΦΗ, κατάφερε να μπει στην… παρέα των έξι ομάδων που έχουν να υπερηφανεύονται πως κατάφεραν να πάρουν κάτι, από τους αγώνες τους με την κρητική ομάδα.

Πέραν των «μαυραετών» την εφετινή αγωνιστική χρονιά ως τώρα, ο Απόλλωνας Λάρισας, ο Άρης, η Παναχαϊκή, τα Τρίκαλα και η Αναγέννηση Καρδίτσας είναι οι μόνες ομάδες οι οποίες απέσπασαν βαθμό ή βαθμούς από τον ΟΦΗ, στην πορεία προς την επιστροφή του στη Super League.

Πρώτη που το κατάφερε αυτό ήταν η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία την 2η αγωνιστική απέσπασε «λευκή» ισοπαλία από τον ΟΦΗ. Το ίδιο πέτυχαν και τα Τρίκαλα, δύο αγωνιστικές αργότερα, ενώ η πρώτη ομάδα που κατάφερε να νικήσει τον Όμιλο ήταν η Παναχαϊκή την 7η αγωνιστική στο Ηράκλειο, όταν επικράτησε 1-2.

Την αμέσως επόμενη αγωνιστική, ο Άρης «Κλ. Βικελίδης» κατάφερε να μείνει ισόπαλος 0-0 με τον ΟΦΗ, ενώ την 13η αγωνιστική ο Απόλλωνας Λάρισας έγινε η δεύτερη ομάδα η οποία έφυγε νικήτρια σε αναμέτρηση απέναντι στο συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου. Η ήττα αυτή όμως ήταν η απαρχή του εντυπωσιακού σερί που ακολούθησε για τον ΟΦΗ, ο οποίος νίκησε στη σειρά όλες τις ομάδες που βρέθηκαν στο δρόμο του.

Μπορεί λοιπόν στη Δράμα να σταμάτησε το νικηφόρο σερί του ΟΦΗ, συνεχίζει όμως το αήττητο των 14 (13 στο γήπεδο) αγώνων, το οποίο έχει σταθεροποιήσει τον Όμιλο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και τον έχει φέρει ακόμα πιο κοντά στην επιστροφή του στη Super League.

Συνοπτικά οι μοναδικές απώλειες του ΟΦΗ:

26η αγωνιστική: Δόξα Δράμας-ΟΦΗ 1-1

13η αγωνιστική:  Απόλλων Λάρισας-ΟΦΗ 1-0

8η αγωνιστική: Άρης-ΟΦΗ 0-0

7η αγωνιστική: ΟΦΗ-Παναχαϊκή 1-2

4η αγωνιστική: Τρίκαλα-ΟΦΗ 0-0

2η αγωνιστική: Αναγέννηση Καρ.-ΟΦΗ 0-0.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.