Το ξέσπασμα του Σορώτου μετά το ματς με τον ΟΦΗ: «Είναι πολύ σκληρό να σε αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδι»

SMS
08:25 | 30/01/2023

Το σχόλιό του μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο κυριακάτικο ματς.

Ο έμπειρος τεχνικός του Δούκα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΟΦΗ και εξέφρασε ένα προσωπικό του παράπονο.

Συγκεκριμένα, έγραψε στα social media:

«Πρώτα θα πω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΟΦΗ. Ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα και κέρδισε δίκαια. Προφανώς και η μεγαλύτερη ευθύνη της ήττας ανήκει σε εμένα.

Έφτασε η ώρα , μετά από 15 αγωνιστικές να πω ορισμένα πράγματα τα οποία επαναλαμβάνω δεν έπαιξαν κανένα ρόλο στη νίκη του ΟΦΗ. Έχω φάει 3 τεχνικές ποινές φέτος γιατί απλά πατούσα την πλάγια γραμμή, ούτε με μισό παπούτσι και βλέπω συναδέλφους να μπαίνουν 5-6 μέτρα μέσα στο γήπεδο χωρίς, καλώς, την παραμικρή επίπτωση. Σήμερα , μετά από ένα κακό ημίχρονο , που χάναμε 16 πόντους δικαίως, κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και φτάσαμε το παιχνίδι στο καλάθι. Εκεί το παιδί , που σε προηγούμενο παιχνίδι είχε δώσει την τεχνική ποινή της δεκαετίας στον Τσιτσιγιάννη, ολοκλήρωσε το έργο του με ένα απίστευτο σφύριγμα, σφύριγμα που βάσει της μηχανικής της διαιτησίας δεν ήταν της αρμοδιότητας του και που οι άλλοι 2 διαιτητές δεν σφύριξαν γιατί απλά δεν υπήρχε. Τέλος ο πρώτος διαιτητής, που ήταν πολύ καλός μου έβαλε τεχνική ποινή χωρίς να διαμαρτυρηθώ, χωρίς να πώ τίποτα απολύτως. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει σε ποιόν την είχε βάλει και όταν είπε σε εμένα, τον ρώτησα γιατί και μου είπε ότι όντως δεν διαμαρτυρήθηκα ούτε του μίλησα αλλά μου την έβαλε γιατί κούνησα τα χέρια μου!!!!!!! Να συμπληρώσω ότι ο ίδιος ο διαιτητής μου έκανε παρατήρηση όταν προσπάθησα να προστατέψω τον τιμωρημένο αντίπαλο συνάδελφο σε μια διένεξη που είχε με έναν φίλαθλο στην εξέδρα!!!!!

Το λέω για άλλη μια φορά ότι δεν τα γράφω αυτά για να μειώσω τη νίκη του ΟΦΗ, που ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Τα γράφω για να πω πόσο δύσκολο και ανυπόφορο είναι αυτό, που έχεις αγαπήσει όσο τίποτα άλλο στη ζωή σου, να σου επιστρέφει τόση απογοήτευση , τόση ματαίωση, τόση έλλειψη σεβασμού. Είναι πολύ σκληρό να διαπιστώνει ότι χαράμισες μια ολόκληρη ζωή για το τίποτα, για να σε αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδι.

Συγγνώμη που σας κούρασα με την γραφικότητα μου αλλά υπάρχουν στιγμές που η πίκρα δεν αντέχεται...»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.