Το μαρτύριο των ποδοσφαιριστών για το restart

SMS
16:49 | 15/05/2020

H ζέστη που επικρατεί στη χώρα τις τελευταίες μέρες και θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα έως την Κυριακή, είναι ένα δείγμα του τι... περιμένει τους ποδοσφαιριστές.

Ήδη η ΑΕΚ άλλαξε το πρόγραμμά της και την πρωινή προπόνηση τη πήγε το απόγευμα που η θερμοκρασία είναι σε πιο... ανθρώπινα επίπεδα.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, δηλαδή προ κορωνοϊού, το πρωτάθλημα θα ολοκληρωνόταν αυτές τις μέρες με τη διεξαγωγή των πλέι οφ. Ιδανική ημερομηνία δηλαδή πριν... σφίξουν οι ζέστες. Τώρα που τα δεδομένα άλλαξαν και πάμε ολοταχώς για επανέναρξη μέσα στο κατακαλόκαιρο, οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων αντιλαμβάνονται τι... έχουν να τραβήξουν με τις υψηλές θερμοκρασίες.

Η ζέστη θα είναι ακόμα ένας παράγοντας που θα λειτουργήσει επιβαρυντικά για τους ποδοσφαιριστές που αν όλα πάνε καλά, από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τέλη Ιουλίου θα έχουν να δώσουν τα ματς των πλέι οφ (συν αυτά του Κυπέλλου) και τον Σεπτέμβριο θα ριχτούν ξανά στη μάχη του νέου πρωταθλήματος.

Αν μη τι άλλο θα είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση για τους παίκτες που θα πρέπει να βρίσκονται σε φουλ φόρμα μέσα στο καλοκαίρι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.