Το ματς της δεκαετίας!

09:10 | 17/05/2018

Μια απίστευτη... παράσταση τένις έδωσαν η Γκάμπριν Μουγκουρούθα και η Ντάρι Γκαμπρίλοβα στο ATP της Ρώμης - γύρισε από το... 0-4 η Αυστραλή τενίστρια!

Ένα ματς γεμάτο συγκινήσεις και ανατροπές! Η Μουγκουρούθα έπαιξε με τον Γκαβρίλοβα το βράδυ της Τετάρτης για την πρόκριση στον 3ο γύρο (έχει περάσει και η Σάκκαρη) του WTP της Ρώμης, στην χωμάτινη επιφάνεια. Η Ισπανίδα προηγήθηκε με 1-0 σετ με την Αυστραλή Ντάρια Γκαβρίλοβα να ισοφαρίζει εύκολα σε 1-1. Έτσι, οι δύο τενίστριες έλυσαν τις... διαφορές τους στο 3ο σετ. Εκεί, έγινε μια από τις πιο συγκλονιστικές ανατροπές στην ιστορία του τένις. 

Η Γκάμπριν Μουγκουρούθα προηγήθηκε με 4-0 σετ με το αποτέλεσμα να μοιάζει προδιαγεγραμμένο. Όμως, η Γκαβρίλοβα πήρε 5 σετ συνεχόμενα!!, ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ. Όμως, οι συγκινήσεις δεν σταμάτησαν εκεί... Η Ισπανίδα τενίστρια αντέδρασε. Πήρε δύο συνεχόμενα σετ και έτσι βρέθηκε μια ανάσα από την νίκη (6-5). H τρομερή Γκαβρίλοβα είχε και εκεί την απάντηση, έκανε break και το ματς οδηγήθηκε στο tie break. 

Οι εναλλαγές ήταν συνεχείς με την Αυστραλή τενίστρια, τελικά, να κάνει την έκπληξη απέναντι στο φαβορί, κέρδισε με 8-6 στο tie break και θα αντιμετωπίσει την Σαράποβα στην επόμενη φάση. Δείτε παρακάτω τον τελευταίο πόντο του αγώνα. 

*Στο κεντρικό βίντεο οι καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού, που ήδη θεωρείται από τα καλύτερα παιχνίδια στο γυναικείο τένις τα τελευταία χρόνια

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.