Το μυστικό της επιτυχίας του Στέφανου Τσιτσιπά

13:23 | 15/12/2018

Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά… Ο Στέφανος ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και ο πατέρας του, Απόστολος, ανέβασε στα social media βίντεο από την προπόνηση του Ελληνα πρωταθλητή.

Μέσα σε ένα χρόνο έκανε άλματα προόδου και από το Νο. 91 βρέθηκε στο Νο. 15 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο λόγος για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες κατέκτησε δια περιπάτου το ATP Next Gen Finals που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο και απέδειξε περίτρανα ότι είναι ο καλύτερος τενίστας της νέας γενιάς.

Η ραγδαία εξέλιξή του, φυσικά, δεν είναι τυχαία. Δούλεψε και συνεχίζει να δουλεύει σκληρά, υπό τις οδηγίες του πατέρα του και προπονητή του, Απόστολου Τσιτσιπά. Ο 20χρονος ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή του και οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη, με αποκορύφωμα τον τίτλο στην Ιταλία.

Ο Στέφανος μετά την κατάκτηση του τροπαίου είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ελληνας τενίστας, μετά τις διακοπές που έκανε στην Κύπρο με τον Μάρκο Παγδατή, επέστρεψε στις προπονήσεις και προετοιμάζεται για τα πρώτα τουρνουά της επόμενης σεζόν.

Ο 20χρονος τενίστας δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας του. Το τένις είναι ένα μοναχικό και δύσκολο άθλημα και αυτό το έχει καταλάβει πολύ καλά ο Στέφανος, ο οποίος, όμως, είναι αποφασισμένος να δουλέψει ακόμα περισσότερο, για να γίνει ακόμα καλύτερος και να φτάσει σε σπουδαιότερες επιτυχίες!

Δείτε βίντεο με την προπόνηση του Στέφανου υπό το βλέμμα του πατέρα του, Απόστολου:

Πηγή:
tovimaΤσ
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.