Το «ναυάγιο» θα τον... σώσει

Απόψεις

Το «Βατερλό» του ΟΑΚΑ μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για τον ΟΦΗ.

Κόντρα στην ΑΕΚ ο Όμιλος παρουσίασε… κρούσματα του παρελθόντος και η ήττα ήταν φυσικό επακόλουθο της τραγικής εμφάνισης που πραγματοποίησε.

Στον ηρακλειώτικο σύλλογο δεν πρέπει να σταθούν περισσότερο στη συνάντηση απέναντι στην Ένωση και πάνε παρακάτω. Απλά πρέπει να τη διαγράψουν από το… σκληρό τους δίσκο. Το σημαντικό, πάντως, είναι ότι το «ναυάγιο» κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» μπορεί ν’ αποτελέσει «οδηγό» για το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου.

Ή μάλλον παράδειγμα. Παράδειγμα… προς αποφυγή για την ακρίβεια. Για να μην επαναλάβει τα ίδια λάθη, πρώτα απ’ όλα στον «τελικό» που έρχεται με την Λαμία (01/03) και έπειτα στο μίνι πρωτάθλημα που θα συνεχίσει.

Όλες οι ανορθογραφίες της Κυριακής (23/02) μπορούν και πρέπει να λειτουργήσουν αφυπνιστικά, προκειμένου να καταφέρουν οι «ασπρόμαυροι» να κλείσουν θέση για τα πλέι οφ, χωρίς να περιμένουν τις υπόλοιπες συναντήσεις.

Η παρουσία του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ ήταν αποκαρδιωτική, όμως είναι βέβαιο πως… χτύπησε καμπανάκι. Όχι απαιραίτητα για την είσοδο στην εξάδα, αλλά για να μην υπάρξει περαιτέρω «εκτροχιασμός» από το αγωνιστικό πλάνο.

Γιατί στο ματς με την ΑΕΚ… αυτό δεν ήταν Όμιλος. Ήταν κάτι άλλο. Κάτι εντελώς παράταιρο από το στόχο του. Η εικόνα του, δηλαδή, δεν έμοιαζε ούτε στο ελάχιστο με το στυλ που θέλει να εφαρμόζει, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος.

Το αποτέλεσμα ήταν τόσο αποκαρδιωτικό, που είναι δεδομένο πως θα προκαλέσει μια κινητοποίηση για αλλαγή την τελευταία «στροφή» της κανονικής περιόδου. Ο ΟΦΗ θα βγάλει αντίδραση, γιατί πολύ απλά το «πρόσωπο» που έδειξε με το «δικέφαλο» δεν τον εκφράζει πλέον.

Είναι βέβαιο πως οι «ασπρόμαυροι» δε θα μπουν σαν… υπνωτισμένοι αυτή τη φορά στο γήπεδο. Δε θα υποπέσουν σε τόσα πολλά τακτικά λάθη σε όλες τις γραμμές τους και γενικότερα θα είναι περισσότερο υποψιασμένοι.

Ο δείκτης της πνευματικής τους ετοιμότητας έπεσε κατακόρυφα στο παιχνίδι απέναντι στην Ένωση και η λογική λέει πως κόντρα στο σύλλογο της Φθιώτιδας θα επανέλθει στα απαιτούμενα επίπεδα.

Για να μπορέσει ο ΟΦΗ να πάρει τους 3 βαθμούς και να μπει στα πλέι οφ. Γιατί είναι κάτι που αξίζει και θα το πετύχει με το… σπαθί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σχόλιο του Σταύρου Καραΐνδρου: Ο ΟΦΗ έχασε 3-0... άνευ αγώνα

ΑΕΚ-ΟΦΗ 3-0

Τι θέλει ο ΟΦΗ την τελευταία αγωνιστική για να μπει στα πλέι οφ

Ο Μπούσης «ντόπαρε» τους παίκτες: «Είμαι δίπλα σας!»

Πλέι οφ: Όλα τα σενάρια και τι ισχύει με τις ισοβαθμίες

Τα εισιτήρια για το ματς με τη Λαμία

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.