Το παιδί που συγκίνησε όλη την Ιταλία

21:18 | 31/03/2020

Η φωτογραφία ενός πιτσιρικά, που έγινε viral.

Ο κορωνοϊός έχει φέρει την παύση κάθε αθλητικής δράσης. Στην Ιταλία, μάλιστα, τα πράγματα είναι τραγικά, αφού είναι μια χώρα που μετράει χιλιάδες νεκρούς μέχρι τώρα από τον Covid-19.

Η φονική πανδημία, όμως, δεν κατάφερε να σταματήσει ένα μικρό παιδί, που βγήκε στους ερημωμένους δρόμους του Μιλάνο με τη φανέλα της Ρόμα και έπαιξε ποδόσφαιρο.

Τη καταπληκτική αυτή φωτογραφία δημοσίευσε η εφημερίδα «Corriere della Sera» και έγινε viral μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Συγκλονισμένος ήταν και ο άσος της Ρόμα, Νικολό Τζανιόλο, αφού ο πιτσιρικάς φορούσε τη δική του φανέλα. Δεν έκρυψε, μάλιστα, τη συγκίνηση του και προσκάλεσε τον μικρό, όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, να τον επισκεφτεί στο προπονητικό κέντρο των «τζιαλορόσι».

«Αυτή η φωτογραφία με συγκίνησε πολύ. Δεν ξέρω ποιος είσαι, τι υπερηφάνεια όμως να σε βλέπω με τη φανέλα μου! Ξέρω πως τώρα είναι δύσκολο και παράξενο να παίζουμε ποδόσφαιρο μόνοι σε μία άδεια πόλη, όμως αντιστεκόμαστε λίγο και όταν όλα θα έχουν τελειώσει, ξέρω ότι θα μου στείλεις μία φωτογραφία όπου θα παίζεις με άλλα παιδιά (Γιατί όχι και πανηγυρίζοντας ένα γκολ).

Ευχαριστώ την Corriere della Sera για αυτό το υπέροχο στιγμιότυπο. Σε περιμένω στην Τριγκόρια (σ.σ. προπονητικό κέντρο της Ρόμα)», ήταν το μήνυμα του Τζανιόλο στα social media

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.