Το πρώτο crash test του ΟΦΗ

08:30 | 24/09/2024

Οι back to back αγώνες με τον Παναιτωλικό και το στοίχημα του ΟΦΗ.

Είναι από τις περιόδους εκείνες που το παρελθόν, όσο πρόσφατο κι αν είναι, μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας γιατί οι υποχρεώσεις τρέχουν. Ο ΟΦΗ αφήνει πίσω τη Λειβαδιά κι επικεντρώνεται στις δύο συνεχόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις με τον Παναιτωλικό: μία αύριο Τετάρτη για το κύπελλο κι άλλη μία την προσεχή Κυριακή για το πρωτάθλημα.

Αυτό είναι το πρώτο γερό crash test του ΟΦΗ που σε έναν αγώνα παίζει μία διοργάνωση, μιας και το κύπελλο παραμένει στόχος με την ελπίδα να πάει όσο πιο μακριά γίνεται και στον άλλον παίζει την έδρα του και αυτό που θέλει να χτίσει ο Τραϊανός Δέλλας: ένα δυνατό «Γεντί Κουλέ».

Από την άλλη, ο ΟΦΗ για πρώτη φορά φέτος έχει σε σύντομο χρονικό διάστημα τρεις αγώνες. Την Κυριακή έπαιξε με τον Λεβαδειακό κι ακολουθούν παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή. Αυτή, βέβαια, είναι και μία ευκαιρία για τον τεχνικό του Ομίλου να τεστάρει και τις αντοχές του ρόστερ σε παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων, μέσα σε λίγα 24ωρα.

Εύλογα το πρώτο παιχνίδι θα διαμορφώσει και τη ψυχολογία για το δεύτερο, ανάλογα με το αποτέλεσμα. Στόχος ολάκερου του οργανισμού φυσικά και είναι η νίκη πρόκριση, αλλά και η ώθηση για το δεύτερο ραντεβού με την ομάδα του Αγρινίου. Και το βασικότερο: στόχος είναι να κρατήσει «ζεστό» τον κόσμο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.