Το πρώτο κρίσιμο καλοκαίρι του... νέου ΟΦΗ

SMS
20:20 | 25/04/2019

Ο ΟΦΗ της νέας εποχής ετοιμάζεται για το πρώτο κρίσιμο καλοκαίρι όπου το «χτίσιμο» θα γίνει από την αρχή.

Το εφετινό καλοκαίρι, ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται ο ΟΦΗ τη νέα σεζόν, θα είναι διαφορετικό. Η νέα διοίκηση του συλλόγου και τα πρόσωπα που την αποτελούν θα κάτσουν να οργανώσουν από την αρχή το ποδοσφαιρικό τμήμα, όσον αφορά στη στελέχωση του ρόστερ και ουσιαστικά τη νέα περίοδο η ομάδα θα είναι δική τους.

Βλέπετε, την τρέχουσα σεζόν ο Μιχάλης Μπούσης ανέλαβε όταν η χρονιά είχε αρχίσει και τον χειμώνα είδαμε τα πρώτα δείγματα της νέας εποχής με τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν. Τώρα, όμως, το προσεχές καλοκαίρι οι επικεφαλής θα «χτίσουν» από την αρχή, σε μία λευκή κόλλα χαρτί, την ομάδα, αφού πρώτα ξεκαθαριστεί η κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται ο ΟΦΗ.

Αυτό, βέβαια, δεν θα διαφοροποιήσει ιδιαίτερα τα πλάνα τους όσον αφορά στα μεταγραφικά. Οπως έγινε τον χειμώνα, ο Όμιλος θα κινηθεί για ποδοσφαιριστές με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, που θα έχουν όρεξη και κίνητρο και θα αποτελέσουν περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Για να το πούμε πιο απλά, ο ΟΦΗ θα κινηθεί και για άλλους... Φερέιρα.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι αποκλείονται οι περιπτώσεις τύπου Γιαννούλη. Ο Ελληνας αμυντικός αποδείχθηκε λίρα 100 και εφόσον προκύψουν τέτοιες ευκαιρίες φυσικά και θα απασχολήσουν την κρητική ομάδα. Πάντως, ο ΟΦΗ κατά κύριο λόγο θα ασχοληθεί με την αγορά του εξωτερικού όπως έγινε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. 

Το σίγουρο είναι ότι το καλοκαίρι περιμένει πολλή δουλειά τους ανθρώπους του συλλόγου για να μπουν γερές βάσεις για το μέλλον και ο ΟΦΗ να ανεβάσει το ανταγωνιστικό του επίπεδο. Ακόμα κι αν αγωνίζεται στη Super League 2 στην ΠΑΕ θέλουν να φτιάξουν μία ομάδα που θα φροντίσει να ανέβει γρήγορα και να είναι ανταγωνιστική στα «μεγάλα σαλόνια». Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν αφού πρώτα ξεκαθαρίσει η υπόθεση-παραμονή. Να περάσει το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, να περάσουν και τα μπαράζ (αν ο ΟΦΗ παίξει εκεί) και στη συνέχεια θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προπόνηση και ευχές στον ΟΦΗ

Ο Ζαγοράκης και ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έχει δύο λόγους να αισιοδοξεί

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.