To πρώτο Παγκρήτιo τουρνουά μετά την καραντίνα

12:17 | 21/07/2020

Το πρώτο μετά την καραντίνα επίσημο τουρνουά τένις διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α., το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουλίου, σε συνεργασία με τη Ζ’ ΕΦΣΑΚ και την ΕΦΟΑ, υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Α.

Πήραν μέρος 90 αθλητές απ΄ όλη την Κρήτη και ήταν μια πρόβα για τα επόμενα τουρνουά που θα ακολουθήσουν με αποκορύφωμα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις τον Αύγουστο στην Αθήνα. Από πλευράς διοργάνωσης, τηρήθηκαν όλα τα απαιτούμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε να εξασφαλιστούν ασφαλείς συνθήκες για τους συμμετέχοντες του τουρνουά.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» συμμετείχε στο τουρνουά με 24 αθλητές και αθλήτριες.

Κατηγορία 12 ετών

Αμανάκης Νικόλας, Αποστολάκης Γιώργος, Δολιανίτης Ηλίας, Ζαβουριανός Θάνος, Λαμπράκης

Κωνσταντίνος, Τσαπάκης Γιώργος, Χατζιδάκης Εμμανουήλ, Δημητριάδη Στέλλα, Ζαχαράκη Αλεξάνδρα και Μαχλή Μαργαρίτα.

Κατηγορία 14 ετών

Αμανάκης Ζαχαρίας, Βελεντάκης Γιάννης, Βυζιράκης Νίκος, Ζερβάκης Αντώνης, Καρακώστας Σπύρος,

Μανωλίτσης Γιάννης, Νικολιδάκης Γιάννης, Τσατσάκης Έκτορας, Τσατσάκης Πάρης, Δερμιτζάκη Εβελίνα,

Ζαχαράκη Αλεξάνδρα και Λαμπράκη Εβελίνα.

Κατηγορία 16 ετών

Γενναράκης Νίκος και Μπουνάκης Δημήτρης.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση:

Δύο πρώτες θέσεις, μια δεύτερη και πέντε τρίτες θέσεις είναι ο απολογισμός του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. για το πρώτο μετά covid εποχή Παγκρήτιο Τουρνουά Τένις.

Στην κατηγορία 12 ετών την πρώτη θέση κατέλαβε ο Ζαβουριανός Θάνος που στον τελικό, επικράτησε του Φανδριδάκη (ΟΑ Σούδας) 61 64. Στην οκτάδα έφτασαν ο Λαμπράκης Κωνσταντίνος που κέρδισε τον συμπαίκτη του Αμανάκη Νικόλα 45(6) 40 10-3 και ο Δολιανίτης Ηλίας που επικράτησε 40 40 του συμπαίκτη του Τσαπάκη Γιώργου. Στους 16 έφτασαν Αμανάκης και Τσαπάκης, ενώ στους 32 παρέμειναν Χατζιδάκης Μανόλης και Αποστολάκης Γιώργος.

Στα κορίτσια η Ζαχαράκη Μαρία και η Δημητριάδη Στέλλα έφτασαν στην οκτάδα, ενώ στις 16 μπήκε η Μαχλή Μαργαρίτα.

Στην κατηγορία 14 ετών πρωτιά για τον Καρακώστα Σπύρο που στον τελικό επικράτησε 36 64 61 του Νικολιδάκη. Ο Νικολιδάκης παρέμεινε στην δεύτερη θέση, αφού προηγουμένως είχε κερδίσει τον Τσατσάκη Έκτορα 61 61. Ο Τζωρμπατζάκης Βασίλης πήρε την τρίτη θέση χάνοντας στον ημιτελικό από τον Καρακώστα 63 62. Στην οκτάδα έφτασε ο Βελεντάκης Γιάννης επικρατώντας του Αμανάκη Ζαχαρία 42 45(3) 10-8. Στους 16 μπήκαν Αμανάκης Ζαχαρίας, Βυζιράκης Νικόλας, Μανωλίτσης Γιάννης και Τσατσάκης Πάρης. Στους 32 παρέμεινε ο Ζερβάκης Αντώνης. Τρίτες στα κορίτσια ήταν οι αθλήτριες Ζαχαράκη Αλεξάνδρα και Λαμπράκη Εβελίνα που έφτασαν στον ημιτελικό. Στην οκτάδα έφτασε και η Δερμιτζάκη Εβελίνα.

Τέλος στην κατηγορία 16 ετών ο Μπουνάκης πήρε την τρίτη θέση, ενώ ο Γενναράκης παρέμεινε στην οκτάδα.

Το Δ.Σ. του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. ευχαριστεί την Ζ’ ΕΦΣΑΚ και την ΕΦΟΑ για την ανάθεση των αγώνων. Τον επιδιαιτητή κ. Νικηφοράκη Σταύρο και τον βοηθό κ. Καρατάσο Κώστα για την άψογη διοργάνωση και την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Επίσης ευχαριστεί την προπονητική ομάδα και τον επικεφαλής Τεχνικό Διευθυντή κ. Δολιανίτη Μανόλη για την προετοιμασία των αθλητών και την οργάνωση για την τήρηση του προγράμματος σ’ ένα τόσο διαφορετικό τουρνουά.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες για τις διακρίσεις τους και τις προσπάθειες τους και τους γονείς που μέσα σε δύσκολες συνθήκες και με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων οδηγούν τα παιδιά τους στο δρόμο για την αθλητική αναγνώριση, τη χαρά και την επιτυχία.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.